Sayfa 470/1002 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. GBC için bu kadar inat neyin nesidir anlayabilmiş değilim. Sen sepet fonsun yav,, sadece değerli metalden oluşan sepet mi olurmuş. Hadi oldu bari hedge et kazanmasakta çok kaybetmeyelim. Bugün vedalaştım cehenneme kadar yolu var. Hakkımı helal etmiyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    GBC için bu kadar inat neyin nesidir anlayabilmiş değilim. Sen sepet fonsun yav,, sadece değerli metalden oluşan sepet mi olurmuş. Hadi oldu bari hedge et kazanmasakta çok kaybetmeyelim. Bugün vedalaştım cehenneme kadar yolu var. Hakkımı helal etmiyorum.
    Ben gram başına 58 $ ortalamadan 56.20$ razı olarak bozdum

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    GBC için bu kadar inat neyin nesidir anlayabilmiş değilim. Sen sepet fonsun yav,, sadece değerli metalden oluşan sepet mi olurmuş. Hadi oldu bari hedge et kazanmasakta çok kaybetmeyelim. Bugün vedalaştım cehenneme kadar yolu var. Hakkımı helal etmiyorum.
    Aynen.Ben de...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Aslında şartlar altın lehinde.Altın dolar ile ölçülen bir emtia.ABD'de enflasyon yüksek,reel faizler negatif,likidite bol,üzerine de basel 3 kuralları Euro bölgesi ve ABD'de yürürlüğe girdi,artık işlemlerde fiziki teminat tutulacak(Londra borsasında yılbaşında yürürlüğe girecek ama yatırım bankalarının muafiyet talepleri var)
    Cuma günü gelen TDİ rakamları Fed'in parasal sıkılaştırmaya daha erken geçeceği ihtimaliyle değerli metallerde bir satış getirdi ama altında ve değerli metallerde fiyat düşüşünü izah etmiyor,düşüşün mantıklı bir açıklaması yok.
    Saygideger Deniz hocadan bir alinti. Belki biraz icimizi rahatlatabilir.

GBC dagilim tablosu bugunde % (-) 2.50 civari gosteriyor.

5. AFS alınır mı? Dr. Fauici eğer delta varyantı bu hızda devam ederse ve hindistan Brezilya gibi ülkeler tam olarak kontrol altına alınmadan daha güçlü bir Corono varyantı ile karşılaşmamız için geç olmayacak dedi

6. Altın % -2,5
    Gümüş %- 4,5
    1 günlük kayıp olağanüstü boyutta.

Bitcoin ise + %5 oldu.

7. xbank, katılım ve bist100 endekslerinde turkishbulls sitesinde bu akşamki kapanış itibarıyla sat sinyali oluştu.

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    xbank, katılım ve bist100 endekslerinde turkishbulls sitesinde bu akşamki kapanış itibarıyla sat sinyali oluştu.
    Bilgi için sağol

Sayfa 470/1002 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •