Sayfa 64/1006 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    6 tl su faturası 73 tl elektrik geldi bu ay
    İSKİ
    Hanelerde her ay tüketilen her 2,5 metreküp suyun 0,5 metreküplük kısmı ‘İnsani Su Hakkı’ olarak minha edilerek faturalandırılmaz.

TARİFE
    Konut 1. Kademe (Konut başına 0-15 (15 dâhil) m3/ay a kadar kullanım) 4,81 TL
    Köy Konut 1,21 TL

ATIKSU BEDELİ
    Konut 1. Kademe (Konut başına 0-15 (15 dâhil) m3/ay a kadar kullanım) 1,60 TL

Buna göre atıksu bedeli, kdv, insani su bedeli falan diye hesaplarsak baya baya bir tasarruflu kullanmışsınız suyu(Yada köy tarifesi ödüyorsunuz)

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Burada 5. nicki ile forumda yazan Market Soul yani eski jmk99 daha eski happy ondan evvelde julialuthor a ana avrat küfür etmem den dolayı kankası MEDWIG tarafından 10 gün ceza aldım..
    Kendisine benden alıntı yaparsan küfür ederim diye uyardım idi..Dinlemedi..Demek ki edilmesi hoşuna gidiyormuş..
    Bir insana ana avrat küfür ettim diye övünerek yazı yazmak yerine biraz kendinizde hata aramanızda fayda var .. Burası sizin ona buna küfür etme yeriniz değil , kendinizde böyle bir hakkı buluyorsanız bulmayın buna izin vermeyiz , kural dışı bir durum varsa bize bildirirsiniz bakılır .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Kıdemli analist isimli youtubır , hangi parti sempatizanı acaba ? Sürekli doların düşeceğine oynuyor. Her videosunda tek makama övgüler, saygılar döküyor. Bu kişi acaba içerden bilgi alıyor mudur ? Zira diyor ki ; Başkan faizi düşürme sinyali verdiğinde 625 baz puan artmıştı, yine gerekli yerlere sinyalim olsun dediğine göre 100-200 baz puan bile artarsa büyük kopuş olacak diyor.

Bu konuda görüşleriniz nedir ? Ben de bu durumu düşünüyorum. Tüm dünya faiz artırım sürecindeyken biz düşüremeyeceğimize göre Merkez bağımsız oyunu yine oynanabilir ve dolarlar elde patlayabilir. yatırım tavsiyesi olamaz. şahsi görüşlerdir. Yatırım danışmanlığı veren kurumlara başvurunuz.

Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Sadece sifon çeksen 10 TL gelir...
    1 ay bodrum Gümbet'te kaldım. 1 ay boyunca suyu günde 2 saat verdiler. Bazı günler hiç vermediler. Buna rağmen 150 tl. Su parası geldi. Evde 5 adet klima ve 4 gözlü elektrikli ocak, no frost buzdolabı termosifon vs.vardı 200 TL. elektrik geldi. En sonunda dava açılmasını göze alarak çağrı merkezini arayıp muski genel müdürüne iletilmek üzere saydım sövdüm. İletmemişlerdir tabi. 1 ayda koyu Akp'li oldum. Turizmin merkezine 1 ay boyunca su veremeyen adamlara memleket emanet edilmez. Bu arada yukarıda kriz vs. muhabbeti dönmüş. Dün paralı yoldan döndüm. Yolun maliyeti tek yön 700 TL. Yol e-5 gibiydi.

16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    6 tl su faturası 73 tl elektrik geldi bu ay
    Tarımdaki damla sulama yöntemini uyguluyorsunuz galiba
    Sadece buzdolabı çalışsa o elektrik faturası gelir yahu
    Kesin porsiyonları da küçültmüşsünüzdür
    Nasreddin hocanın eşek hikayesi gibi ''tam açlığa alışıyordu ki öldü'' olmasın !!

Geçen sene aniden elektrik faturası 80 tl civarlarına düştü ama birkaç ay sonra elektrik kurumu gelip sayacı değiştirdi.Neden diye sorunca sayaç arızalı dediler. Balayı kısa sürdü

6.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Tarımdaki damla sulama yöntemini uyguluyorsunuz galiba
    Sadece buzdolabı çalışsa o elektrik faturası gelir yahu
    Kesin porsiyonları da küçültmüşsünüzdür
    Nasreddin hocanın eşek hikayesi gibi ''tam açlığa alışıyordu ki öldü'' olmasın !!
    Arkadaş her konuda tasarrufludur. Peynirden kıymaya, ayakkabıdan otomobile piyasanın en ucuzunu buluyor. Bir nevi ucuzluk avcısı. Komşudan kaçak hat çekmediyse ya da sosyal yardım almıyorsa borulardaki hava bile 6 tl. den fazla döndürür sayacı.

Bu durumu İstanbul Büyükşehir Belediyesine bir e-posta ile sormak lazım. Zaten küresel ısınma ve kuraklık var, kendisini duyarlılığından ötürü kutlarız.

7. Arkadaşı da abd ye gitmiş pompacı olarak işe başlamış.kisa zamanda villa ve suv sahibi olmuş ..
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Arkadaş her konuda tasarrufludur. Peynirden kıymaya, ayakkabıdan otomobile piyasanın en ucuzunu buluyor. Bir nevi ucuzluk avcısı. Komşudan kaçak hat çekmediyse ya da sosyal yardım almıyorsa borulardaki hava bile 6 tl. den fazla döndürür sayacı.

Bu durumu İstanbul Büyükşehir Belediyesine bir e-posta ile sormak lazım. Zaten küresel ısınma ve kuraklık var, kendisini duyarlılığından ötürü kutlarız.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    https://www.dunya.com/ekonomi/ihraca...-haberi-630147

Bir de bu piyasalari canli tutuyor..

Syg,
    İhracatı %1 artırmak için ithalatı %1.5 artırıyorsan, devalüasyon göstere göstere gelir. Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 64/1006 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •