Bakınız canlarım benim. Size katılıyorum. Ama sadece katılıyorum. Alalım yada alırım diyemiyorum. Sebebi farklı Çünkü şu anda hemen alınacak durumda değil. Açarım sebeplerinide amma velakin şu anda çeşme akarken kovayı yada tası neyse artık doldurup ona buna geçmek gerek. Ha şimdi mi dersen zamanı bilemem. Ama geçmeli. Hazırda nakit varsa ortada bir plan yoksa geç bekle. Ama bekleyecek durum değil. Mesele aslında bundan ibaret. Yoksa ben sizden 9-10 ay önce gördüm onu. Geçen sene Ekim ayında. Girdim çıktım. Darbe aldım. acısını çıkardım. Ama dediğim gibi içinde olanlar rahat huzur vermiyorlar. Takasın en az %5 i alacaksın ki. Bak o zaman etekleri tutuşuyor mu tutuşmuyor mu. Ondan sonra orda dört döndürürsün
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Sultanım Selimim, (3.) Selimim (Sen, keyfin, kahyan)
9-10 ay önce gööö...gööördünnnn dee,....Niiiiii...Niiiiii...Niiiiyee...Niye booo..boo...boookaaa...boka bastınnnnnn...![]()
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Ustad başka var mı radar a girenSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Yer İmleri