Sayfa 792/1002 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Sağlık Bakanı Koca: Toplumsal bağışıklığı elde etmiş değiliz. En az iki doz aşı olmadan bağışıklık elde edilemiyor. En az iki doz aşı olmamış kimse kendisini aşı olmuş zannetmemeli.

Sağlık Bakanı Koca: En yüksek koruma seviyesi 3 doz inaktif aşı olan vatandaşlarımızda. Buna en yakın koruma seviyesi ise iki doz inaktif aşı olup 3. doz mRNA aşısı olan vatandaşlarımızda.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Biden yıl sonuna kadar Irak'taki misyonlarının da tamamlanacağını söylemiş...

Rand Raporunu aktarmıştık buraya, neydi, Kısıtlayıcı Geri Çekilme Stratejisi...

Ben bazı bölgelerde artık jandarmalık yapmaktan vazgeçiyorum, herkes (AB, Rusya, Çin) üzerine düşeni yapsın, nasıl olsa güvenlik birileri tarafından sağlanacaktır.

Irak politikalarına dair emareler;
    http://www.understandingwar.org/repo...-2022-forecast

Irak ordusunu güçlendirmek lazım, siyasi figürlerin can güvenliğini sağlamak lazım, halkı destekleyerek bireysel özgürlük fikrine kavuşturup feodaliteden kurtarmak lazım sivil toplum şeffaf seçim v.s, Türkiye İran Irak üzerinden sürtüşüyorlar, falan filan..

Şurada ise Ezgi Yazıcı neler demiş neler demiş, özet geçmeye tırstım, kendiniz okuyun..

http://www.understandingwar.org/back...nistan-mission

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı Koca: (Yüz yüze eğitime geçiş) Bu süre zarfında çok önemli bir işimiz var. O da aşı olmamış öğretmen ve öğretim üyesi kalmayacak tedbirleri hayata geçirmek.

Sağlık Bakanı Koca: Özellikle öğrenci velileri ya aşılarını tamamlayacaklar ya da hastalık taşımadıklarını düzenli olarak kontrol ettirmek zorunda olacaklar. Bunun detaylarını ilan edeceğiz.
    Okullara toplu taşıma ile gelen öğrenciler var.
    Velisi hastalık tsşımadığını ispatlasa ne olacak ki, çocuk otobüsle geliyor.

Devlet politikalarımız yine lebalep tarzı.
    İşin aslını zaten biliyoruz da, neyse..

4. Herkes zaten dışarda, yollarda, toplu topsuz araçlarda, sahillerde, heryerlerde. Bırakalım artık çocuklar okullara gitsin, şu ana kadar olan kayıplarını zaten telafi edemeyecekler, bari bundan sonrasını kaybetmesinler. Aşı olmayı reddeden bilmişler kalkmış okullar açılmasın diyor (sözüm size değil)
     Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Okullara toplu taşıma ile gelen öğrenciler var.
    Velisi hastalık tsşımadığını ispatlasa ne olacak ki, çocuk otobüsle geliyor.

Devlet politikalarımız yine lebalep tarzı.
    İşin aslını zaten biliyoruz da, neyse..

5.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Ayvagübelekli her şeyi önceden görür. Forumda bile çok kısa sürede milliyetçilik(hadi Ülkücülük demiyelim) rüzgarları sert esmeye başladı.
    Her şey uyumlu olmalı. CB, Meclis, Siyasi Partiler birbirlerinin sözlerinden anlayan kişiler ve bu kişilerin yönetiminde olmalılar.

Sadece Türkiye değil, mesela Abd'de de Biden olmamalı. Trump olmalı. Trump Reis geri gelecek.

Aslına bakarsanız, samimi olarak konuşmak gerekirse, Türkiye'de bu manzaraların sorumlusu; Biden destekçisi, liboş, iki lafından biri insan hakları, demokrasi olan, bunların içinde bölücüsü var, teröristi var, radikal İslamcısı var, var oğlu var kişilerdir.

Bu forumda çoğunluk Biden'i destekledi. Sonuç ortada. Trump desteklenecekti. Şimdi ''tam bağımsız Türkiya'' diye yazanlar da çıkar.
    Yazarsın da suya yazarsın. Belirleyici olan dış dinamiktir.

CEHABE'yi yönetenler bu sert rüzgarın karşısında duramazlar. Göreceksiniz.

Farklı partilere oy verdiğinize inandırıldınız.
    Forum geçmişine hakim yorumlarınız çok değerli Nuri Bey...

Ancak burada yükselen milliyetçiliğin liderliğine oynayan

Yazık ki o milletin adını koyamayan ve

bu uğurda Mustafa Kemal ile kıyaslanmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayan kibir abidesi...

Milliyetçiliği

güreşte iki ihtar alıp da

üçüncüsü gelmesin diye

yalandan güreşen cinsten...

)))

6. Aşı yaptırmayan velilerden düzenli PCR testi isteyecekler.

-PCR testi doğruluk oranı %65,
    -Aşı, olanlara bulaşıcılığı engellemiyor, bulaşırsa fayda sağlıyor, kısa sürüyor dolayısıyla bulaştırma süresi kısalıyor. (galiba?)
    -Veli PCR testi yaptı negatif çıktı, ama test yanlış aslında pozitif hem de şu yeni varyanttan, çocuk da pozitif, aynı dersane/sınıf, aynı minibüs, aynı kantin...logaritmik büyüme..ama hasta değil vaka sayılır filan..

Çık işin içinden çıkabilirsen...

Aşı üretimde sıkıntı olduğu dönemler, Alman bilim adamları, tek aşının da koruyuculuğu epey yüksek (haftalarca), ikinci aşıyı erteleyebildiğimiz kadar erteleyelim, eldeki aşılarla mümkün olan en yüksek sayıda herkesi ilk defa aşılamaya yoğunlaşalım filan diyorlardı, noldu ilk aşı tırt mı oldu şimdi...iki aşı, üç aşı, bu işin sonu ayda bir aşıya kadar gidecek gibi görünüyor..

Ben hiç bir şey anlamadım bu aşı işinden...bi veri yayınlayın yaw, bir doz Biontech olanlardan hasta olanlar ve nasıl geçirdikleri, bir doz Sinovac olanlardan hasta olanlar ve nasıl geçirdikleri, sonra iki olanlar, hiç aşı olmayanlar v.s....hani Sinovacın koruyuculuğu %85 filandı, Brezilya verisi miydi, sonra 65 dediler, şimdi hiç yok demeye getiriyorlar...

Adam aşı olmuyor diyelim, PCR testi de yaptırmıyor, çocuğunu okula almayacaklar mı?

Lebalep üst üste tatil yaptı millet maske bile yok...mülteciler akın akın akıyorlar..bu tatil yapan herkes evine döndü..

Bindik bir alamete, gidiyoz kıyamete...saldım ben gayrı..

7.  Alıntı Originally Posted by asklepion Yazıyı Oku
    Herkes zaten dışarda, yollarda, toplu topsuz araçlarda, sahillerde, heryerlerde. Bırakalım artık çocuklar okullara gitsin, şu ana kadar olan kayıplarını zaten telafi edemeyecekler, bari bundan sonrasını kaybetmesinler. Aşı olmayı reddeden bilmişler kalkmış okullar açılmasın diyor (sözüm size değil)
    Bizim ailedeki lise öğrencisinde kayıp yok. Aksine online eğitimde hocanın anlattığı şeyleri kaydedebildiği için dersi daha iyi öğrenme şansı bulduğunu söylüyor. (Ders dinlemeye gerçekten niyeti var. Katılmadığı ders yok. Hatta sınavdan 95 alınca "niye 100 değil" diye şaşırıyoruz)
    Ama derslere katılmayanlar için online eğitim kayıp sayılabilir. Zira dersler çoğu zaman düşük katılımla yapılıyor.
    Sapla saman ayrılmalı.
    Oto sanayi çırak sıkıntısı çekerken, okuyacak potansiyeli ve hevesi olmayan gençlerin boşa vakit kaybetmesi yanlış.

8. Bir Amerikalı olsam Trump'ı desteklerdim...

Adam ne istedi?

Arabaları bilmem nerede üretip bana bu fiyattan satamazsın!

Dedi...

Ya benim ülkemde üretirsin ya da al sana şu kadar vergi

Dedi...

Burada tartışılan mülteciler konusundaki düşünceleri ise

daha dün aşağılanan

bugün sözde değerlenen

"faşizm" ile uyumlu:

DUVAR....)))

Ancak Bidon

burada bile

neden ve nasıl desteklendi

anlayan beri gelsin...