Sayfa 793/1002 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Sayın Achiles, güya bulaşmayı önlemek için yapıldığı iddia edilen şeylerde zerre mantık yok.
    Amaç üzüm yemek mi, yoksa bağcının burnuna sürekli o çubuğu sokarak eziyet edip yıldırmak mı?

Aşı olmak mecburi değil, ama canımızdan bezdirip sonunda "yeter artık yapın şu zıkkımı da kurtulayım" dedirtmeye çalışacaklar.

2. Maske takin abi
    Korona bulas bisey

3. Bende geçen gün şikayet etmeyi düşündüm emg için randevu alacaktım .

Mesai başlamış 1 saat geçmiş doktor yerinde yok sekretere diyorum arayın niye yok bu doktor belki lavaboya gitmiş diyor sonra randevu vermek için GSM aldılar ama dönen olmadı .

En son iki kere şikayetlerimi ilettiğim iki farklı memurda suratıma kapattı telefonu o yüzden daha da aramam belki çimere yazarım
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Keşke sizde arasanız da,o koltuklarda oturanlar aslında ne için orada olduklarını hatırlasalar.....

4. Geçen Pazar bir düğüne bir süper bulaştırıcı katılmış 60-70 kişi pozitif olmuş

5.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Sayın Achiles, güya bulaşmayı önlemek için yapıldığı iddia edilen şeylerde zerre mantık yok.
    Amaç üzüm yemek mi, yoksa bağcının burnuna sürekli o çubuğu sokarak eziyet edip yıldırmak mı?

Aşı olmak mecburi değil, ama canımızdan bezdirip sonunda "yeter artık yapın şu zıkkımı da kurtulayım" dedirtmeye çalışacaklar.
    Sn djoz,

Geçenlerde paylaştım sarkac.org İstanbul haftalık vefat sayısını takip ediyor. Mantık basit, ölüm ortalaması geçmiş yıllarda şudur diyor, bundan her sapma olağanüstü bir sebep dolayısıyladır bu da pandemi olduğuna göre, sapma miktarı pandemiden kaynaklanmaktadır.

Haftalık vefat sayısı geçen senenin üzerinde, aynı trend devam ederse kış aylarında da üzerinde olacak, o halde geçen seneden daha fazla ölüm olacaksa, geçen sene okullar açılmadı bu sene açılacak mı? Gibi...

Aşı fayda sağladı mı sağlamadı mı? Bilinmez, mutlaka sağlamıştır, belki çok daha yüksek sayıda olacaktı, aşı olunduğu için düşük kaldı yani bu düşük hali..belki yeni varyantlarla zannedildiğinden daha çok etki kaybı var, hatta belki tespit edilmeyen varyantlar var..

Grafik kaptırdı gidiyor, hala okulların açılmasına var, 4 haftaya kadar ölüm sayıları aynen böyle artmaya devam eder de coşarsa tekrar, başka şeyler konuşuyor olacağız muhtemelen..

Bence Eylül ayı ortası netleşir..Geçen sene 42 nci hafta Ekim ortası patlamıştı, bu sene öne kayacak gibi..

6.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Bir Amerikalı olsam Trump'ı desteklerdim...

Adam ne istedi?

Arabaları bilmem nerede üretip bana bu fiyattan satamazsın!

Dedi...

Ya benim ülkemde üretirsin ya da al sana şu kadar vergi

Dedi...

Burada tartışılan mülteciler konusundaki düşünceleri ise

daha dün aşağılanan

bugün sözde değerlenen

"faşizm" ile uyumlu:

DUVAR....)))

Ancak Bidon

burada bile

neden ve nasıl desteklendi

anlayan beri gelsin...
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Öne çekelim yazıyı...
    @erefefik

Erdoğan : Sosyal medyaya yönelik bir çalışma yapılması gerekiyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Başta Rusya, Azerbaycan, İran, AB'den İspanya bize destek verdiler. Süreç içerisinde onlarca ülkeden destek geldi. Ukrayna, sağ olsun desteğini verdi. Üç uçak ve dört helikopter gönderdiler

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 793/1002 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •