Ben KONAK madeni için girdim buna 4-5 ay dediler, ben 6 ay varsayıyorum, 1 ayı gitti, kaldı 5 ay. Buradan iyi bir haber gelmezse kol keserim. Sağlam bir rezerv açıklanırsa sonuna kadar uzun vadeli beklerim. Zaten iyi bir haber gelecekse "insider"lar ufak ufak yukarı hareketlendirirler.
birden viop da hem de hissede hareketler hızlandı acep neden
ben hala yeni tmsf başkanı ile kozal grubuna atanan kayyumun açıklama yapmasını bekliyorum, bir göreve geldiğinizde mutlaka vizyonunuzu ve misyonunuzu basın açıklaması şeklinde sözlü yazılı yaparsınız
Tam bir taş arabası. Ne teknik ne temel hepsi boş. Aleni bir şekilde 14.50_18 arasında iteledikleri malları 13 lira ve altından almak istiyolar. Mal onlardaysa para eder mal sende bendeyse bir değeri yoktur.
özet
ipekin % 62si koza-ipek holding a.ş.ye ait
kozaanın % 52si ipek doğal enerji kaynakları araştırma ve üretim anonim şirketi ne ait
kozaa atp inşaat ve ticaret aşâ€™ın % 100 ortağı
kozalın % 25i koza-ipek holding a.ş.ye ait
% 45i atp inşaat ve ticaret aş ait
aslında olay şu kozalı halka açmak ve satmak en çok kozaaya yarar. Devlet bundan kar elde etmez ve aile içinde kalır daha çok da kozaaya yarar
koza-ipek holding a.ş.yi satar halka açarsa bu satıştan iyi kar elde eder ve satın alan tüm hisselerde hakim ortak olur...
Nasıl olacak sorusuna gelince,
holding, ipekin % 62 sine sahip
ipekde kozaanın % 52sine sahip
holding hem atp inşaatın(kozaadan dolayı)% 45 hem de kozalın ortağı % 25 olduğundan üç hissede de hakim ortak oluyor...
Yer İmleri