Sayfa 674/748 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724 ... SonSon
Arama sonucu : 5983 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1. Uzun vadeciler için kaça satıldığının önemi yok, alan ne yapacak o önemli. Hatta iyi bir gruba bedava verseler daha iyi şu görünümde. Bence aynısı orta vade içinde geçerli ama kısa vadeyi bilemem.
     Alıntı Originally Posted by Walk-in Yazıyı Oku
    Ne kadar sürer bilemem ama eğer olurda şirketi birilerine satmaya karar verirlerse, işimiz sürat kargo gibi olurmu? düşük fiyata satıması ky nasıl etkiler? kısa vadede ve orta vadede.
    ytd

2. Ben KONAK madeni için girdim buna 4-5 ay dediler, ben 6 ay varsayıyorum, 1 ayı gitti, kaldı 5 ay. Buradan iyi bir haber gelmezse kol keserim. Sağlam bir rezerv açıklanırsa sonuna kadar uzun vadeli beklerim. Zaten iyi bir haber gelecekse "insider"lar ufak ufak yukarı hareketlendirirler.

3.  Alıntı Originally Posted by tacir1 Yazıyı Oku
    Ben KONAK madeni için girdim buna 4-5 ay dediler, ben 6 ay varsayıyorum, 1 ayı gitti, kaldı 5 ay. Buradan iyi bir haber gelmezse kol keserim. Sağlam bir rezerv açıklanırsa sonuna kadar uzun vadeli beklerim. Zaten iyi bir haber gelecekse "insider"lar ufak ufak yukarı hareketlendirirler.
    en geç kasım ayında haber gelmesi lazım fakat tahminim ya yasal bir düzenleme ya da bir katakulle haberinin daha erken gelmesi

4. birden viop da hem de hissede hareketler hızlandı acep neden

5.  Alıntı Originally Posted by mezedu Yazıyı Oku
    en geç kasım ayında haber gelmesi lazım fakat tahminim ya yasal bir düzenleme ya da bir katakulle haberinin daha erken gelmesi
    ayrıca kozallar vadelide de işlem görüyor vadeliler de belirleyici oluyor daha önceden fiyatlayabilir gelişmeleri belki bu ay vadelilerde açığa satış yaptıysa işlemleri kurtarmak adına basıyor olabilir hisselere

6. ben hala yeni tmsf başkanı ile kozal grubuna atanan kayyumun açıklama yapmasını bekliyorum, bir göreve geldiğinizde mutlaka vizyonunuzu ve misyonunuzu basın açıklaması şeklinde sözlü yazılı yaparsınız

7. Tam bir taş arabası. Ne teknik ne temel hepsi boş. Aleni bir şekilde 14.50_18 arasında iteledikleri malları 13 lira ve altından almak istiyolar. Mal onlardaysa para eder mal sende bendeyse bir değeri yoktur.

8. özet
    ipekin % 62si koza-ipek holding a.ş.ye ait
    kozaanın % 52si ipek doğal enerji kaynakları araştırma ve üretim anonim şirketi ne ait
    kozaa atp inşaat ve ticaret aşâ€™ın % 100 ortağı
    kozalın % 25i koza-ipek holding a.ş.ye ait
    % 45i atp inşaat ve ticaret aş ait

aslında olay şu kozalı halka açmak ve satmak en çok kozaaya yarar. Devlet bundan kar elde etmez ve aile içinde kalır daha çok da kozaaya yarar
    koza-ipek holding a.ş.yi satar halka açarsa bu satıştan iyi kar elde eder ve satın alan tüm hisselerde hakim ortak olur...
    Nasıl olacak sorusuna gelince,
    holding, ipekin % 62 sine sahip
    ipekde kozaanın % 52sine sahip
    holding hem atp inşaatın(kozaadan dolayı)% 45 hem de kozalın ortağı % 25 olduğundan üç hissede de hakim ortak oluyor...

Sayfa 674/748 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •