Bu ayın 9 ve 10 unda yazdım poyraz kardeş bu gün tekrar yazdım. Ayrıca MB kasım toplantısına kadar faiz indirimi olmaz bence
Bu ayın 9 ve 10 unda yazdım poyraz kardeş bu gün tekrar yazdım. Ayrıca MB kasım toplantısına kadar faiz indirimi olmaz bence
Sanırım eski kuşaklara deselerdi ki araba alırken 1 değil 2 yetmez tam 3 araba parasını devlete vereceksin ondan sonra alabilirsin. Normal bir ülkede olması gereken tepkiyi verirlerdi herhalde. Şu an bu kadar fahiş soyguna varan uygulamalar yalnızca küme düşmüş yada klasman dışı ülkelerde mevcut. Eh daha ne kadar gırtlağına çökülecek merak ediyorum bu millet çok sabırlı ciddenyarın bir gün 2-3 araba vergisi kesmez 4 tane araba devlete 1 tane kendine alabilirsin deseler yine kuzu kuzu dolar taşar araba pazarları galericiler vs. kimsenin miki faresinde olmaz. Sadece araba değil tabiki, misal içtiğiniz 1 paket sigaradaki 20 dal sigaranın tam 18 tanesi vergi ücreti
yani normalde 2 dal sigara fiyatına 1 paket alabilecektiniz vergi yükü olmasa. durum ne kadar da traji komik değil mi ? kaçak içkiden ölen insanlarla ilgili tonla haber vardı daha 1-2 ay önce, zira içkide de durum aynı. düzelen hiçbir şey yok. ileride elektrik ve doğalgaz faturanızda benzer şekle gelecek. 10 lira tüketime 90 lira fatura ödeyeceksiniz. işte ülkenin klasmanı bu malesef.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Önümüzdeki aydan itibaren Tuik in enflasyonu aşağıya çekeceğini ve faiz indirimi için gerekli ortamı oluşturacağını düşünüyorum.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Ağustosta 0.86, Eylülde 0.97 altinda çıkacak mı bakalim
Deniz kenarindaki kafe isletmecisi gecen yil 20 te le olan sezlong ucretini 30 te le yapmis
50% zamcik..!!!!
Ev sahiplerinin kira ucreti artisini bile kontrol eden makamlar bu isletmeleri neden kontrol etmiyor....
Böyle düzenin......
Yol kenarinda geçen yil 10 te le ye incir satan adam bu yil 20 te le yapmiş..
Alani da satani da [emoji2959][emoji35][emoji35][emoji2959][emoji35][emoji35]!!!!!
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Neymis enflasyon 19 mus....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri