Ben 2 sayfa boyunca yazılanları okudum. İslam'a dil uzatıldığını görmedim. Allah böyle emretmiş o yüzden bunlar yapılıyor diyen yok. Siyasal islamcılar ifadesinden de alınmamak lazım. Bunun adı bugün siyasal islam olur, dün laiklik, başka bir gün Atatürkçülük. Tepki çirkinliklerini bu kavramların arkasında yapanlara. Müslüman insan şu an en çok karşı durması gerekendir. Çünkü bu devir de geçecek bunlar da ülkeyi talan edip enkaz halinde yeni sahiplerine devredecekler. Yeni sahipleri ne yapacak sanıyorsunuz, her zaman yapılanı, öncekiyle ve önceki kavramla hesaplaşmak. İşte o zaman müslüman insan da mağdur olacak.
%80'i müslümanım diyor olabilir. İslam'a göre yaşamadıktan sonra laf kalabalığı. Devir dönünce türbanlı sayısındaki azalışın istatistiğini izlemek isterdim misal. Ama türbanı aynen laiklerin iddia ettiği gibi siyasal simge haline getirmek de yine büyük ihanet.
şahıslara yetkiyi yaratan değil halk veriyor , durup bi düşünsün o zaman ben ne yapıyorum diye..
akıl fikir verilmiş , insana..
düşünsün , düşünerek karar versin diye..
bu arada medwig okuyorsundur burayı , bi coin topiği açılsın..
teklif benden bi düşünün..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
ben 2 ay önce söyledim , 2 tl ye yapı kredi mı olur alın 6 ay sonra yüzde elli (en az) karla satarsınız diye..
yüzde elli kar bırakacak bilgiyi verdim(6 ayda) daha ne diim..
viop kumardır bu arada beyim , ben kumar oynamam..
hadi bi kıyak daha ;
3.75 e afyon çimento mu olur alın 1 yıl sonra yüzde 100 karla satarsınız..
ulan bugün cuma , bu son olsun..
chz var coin piyasasında al onu , 1 dolara satarsın..
![]()
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
-aps -60.000 azalmış..yıllarca bu işe kafa yordum ama bir şey çıkmadı
-günlükten 15 daklığa her şey al da...(an itibariyle)
-bugün notumuzu değelendirilmesi varmış.
-yabancı geçen hafta 160 mil. dolar almış
çarşambadan sonra işlem yapmadım. geceye flat girerim...
gelecek hafta yine bir for. oluşur.
Yer İmleri