Alıntı Originally Posted by LeoTR Yazıyı Oku
Ben 2 sayfa boyunca yazılanları okudum. İslam'a dil uzatıldığını görmedim. Allah böyle emretmiş o yüzden bunlar yapılıyor diyen yok. Siyasal islamcılar ifadesinden de alınmamak lazım. Bunun adı bugün siyasal islam olur, dün laiklik, başka bir gün Atatürkçülük. Tepki çirkinliklerini bu kavramların arkasında yapanlara. Müslüman insan şu an en çok karşı durması gerekendir. Çünkü bu devir de geçecek bunlar da ülkeyi talan edip enkaz halinde yeni sahiplerine devredecekler. Yeni sahipleri ne yapacak sanıyorsunuz, her zaman yapılanı, öncekiyle ve önceki kavramla hesaplaşmak. İşte o zaman müslüman insan da mağdur olacak.

%80'i müslümanım diyor olabilir. İslam'a göre yaşamadıktan sonra laf kalabalığı. Devir dönünce türbanlı sayısındaki azalışın istatistiğini izlemek isterdim misal. Ama türbanı aynen laiklerin iddia ettiği gibi siyasal simge haline getirmek de yine büyük ihanet.
Biliyor musunuz bunu çok düşündüm. Devran dönse bile yapılan haksızlıklar zulümler farlı bir boyutta yine devam edecek. Her zaman var olacak kötülük. O halde geriye tek bir gerçek kalıyor bize. İyi insan olmalıyız..