Originally Posted by
Desidero74
bu işte ben dahil zarara giren insnları zarara sokan bazı tipler var , satmam uçacak kacacak vb. diyerek beklettiler en azından ben dahi olumsuz etkilendim sanki satma taraftarı olan veya hisse gitmez diye yorum yapanlrı patron yanlısı manipulatör gösterip asıl manipulasyonu yaptılar yani bedava fiyata tutturdular bunlardan biri 45 gün sonra patlayacak sabredin diyordu millet sabretti ama elinde patladı bu adam kimse aslında 45 sonra çöküşü işaret ediyordu ama borsa genel olarak ralli yaptığı için çökertemediler korktular ,şimdi kalkmış bende mağdurum edebiyatı yapıyor bunlara inananlar hak ettiler fazlasıyla bunları ben de dahil biri de burada beni kurula davet ediyorben kurula geleceğim ama eminim ki buradaki nikini kurulda söylemeyecek zaten tutanaklarda burada ki gibi konuşan atıp tutan biri de yok kendi de dedi , bundan sonra konsolide bilançoyla herşey netleşir bu hissede ,bu kadar kar edip iç eden bu büyüklükte bir firma daha varmı bu ülkede yani 600 ml. sermaye ve özvarlık ta dikkate alındığında varsa bilen lütfen yazsın
Yer İmleri