Sayfa 892/1004 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 7,129 - 7,136 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku

Dün dow ile s&p 500 den sonra bugun de nasd** future baktım . Diğer endekslerde olduğu gibi burdada yükseliş sert yalnız burda bir düzeltme gelebilir . Göstergeyle fiyat arası uyumsuzluk var. Büyük ihtimal birkaç gün sonra endeks geri dönecek eğer olaki bu geri dönüş gerçekleşmez ve 15200-15250 seviyesine çıkarsa senaryo iptal demektir çünkü o zaman gösterge fiyat uyumsuzluğuda düzelmiş oluyor. Kısaca burdan bir miktar kısa pozisyon açılabilir.

negatif uyumsuzluk çalıştı satmak için bir fırsat daha verecektir. Kırılan trend çizgisine geri dönmek isteyecek o zaman kısa pozisyon açmak daha mantıklı görünüyor. Takip ediyorum büyük ihtimal fx deki ilk işlemim olacak

yurtdışı satıcılı iken ısrarla yukarı yapıyoruz. palada çok değerli bir bilgi olmalı. erken seçim dışında her bilgi çöptür, değmez bana göre. ucuz falan da değiliz.

koca koca şirketler %25 kurumlar vergisini çöp olacağını bile bile ve paşa paşa ödüyor. öbür taraftakilerin de milyarlarca lira vergi borcu silinip, garanti gelirler veriliyor.

özellikle bankalara bu kadar ilgi olması çok ilginç.

böyle durumlarda xu30 temiz 1550 falan görürdü. bunu çok yaşadık.

izleyelim bakalım.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bugün yine büyük adilik yaptı palacan...longçuların kafadan 700-800 puanını gasp etti resmen...utanmaz arlanmaz...

bist30 +790 puan vadeli sıfır...

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Bugün kapanışı çok merak ediyorum
    viop yıkılacağım diyor
    spot bırakmam seni diyor.

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    yurtdışı satıcılı iken ısrarla yukarı yapıyoruz. palada çok değerli bir bilgi olmalı. erken seçim dışında her bilgi çöptür, değmez bana göre. ucuz falan da değiliz.

koca koca şirketler %25 kurumlar vergisini çöp olacağını bile bile ve paşa paşa ödüyor. öbür taraftakilerin de milyarlarca lira vergi borcu silinip, garanti gelirler veriliyor.

özellikle bankalara bu kadar ilgi olması çok ilginç.

böyle durumlarda xu30 temiz 1550 falan görürdü. bunu çok yaşadık.

izleyelim bakalım.
    ekim vadeye geçiş yapıyorum bir kaç gündür..

makas (teorik ile güncel fiyat farkı) bu akşam itibarı ile 20 puana kadar çıktı.. spotta yükselltti 8 puan ama vadelide geride bıraktı hatta günlük uzlaşma bir önceki gün ile aynı kaldı (1 puan eksi aslında).. yarın spotta hesap kesebilir..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5. DXY endeksindede kısa vadede negatif uyumsuzluk oluşmuş burda 93,20 üstü tehlikeli emtialara ve borsalara satış getirebilir.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Güzel resim çiziyor dedik.
    resimi atıcam özl den sapığım sallamasın bana
    Tarzın olmayabilir ama önümüzdeki bilanço dönemine kadar Mgros ta gözünün önünde bulunsun...
    Ben hiç alım yapmadım ama umarım iyi bir fırsat verir ve katılırım...
    Geçmiş dönem sırtındaki kamburları atmanın verdiği rahatlıkla enteresan olabilir...

7.  Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku

DXY endeksindede kısa vadede negatif uyumsuzluk oluşmuş burda 93,20 üstü tehlikeli emtialara ve borsalara satış getirebilir.
    Bakılması gereken en önemli yerlerden...
    93.20 kritik eşik...
    Grafiğe bakınca bir sürü formasyon görüyorum ama agresifleşirse sıkıntı yaratması kaçınılmaz...

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bugün yine büyük adilik yaptı palacan...longçuların kafadan 700-800 puanını gasp etti resmen...utanmaz arlanmaz...

bist30 +790 puan vadeli sıfır...
    sayın Türkoğlu makas (+) olsa idi benim 1591.36 alt/üst yersei görülmüş olurdu ve anlam değişirdi,..benim bu rakam görüldü ama F_xu0300821 gördü, yakın vade grafik henüz görmedi,

ilkinde 14.06 da 1585.25 ten döndü
    şimdi olanda yükseliş devam ediyor ama şimdilik yeni yüksek 16.08 1584.75

en ilginç olay ise makasın sıfırlanması demek vade hesabı falan hikaye, palalrın keyfine göre herşey

1591.36 alt /üst büyük ihtimal gözükecek, az kaldı,
    Son düzenleme : indregandi; 17-08-2021 saat: 20:24.
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Sayfa 892/1004 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •