Bu arada DXY şahlandı akşam akşam.
Originally Posted by myfinans Sizin ikamet Almanya yazıyor. Bari DAX'tan alıp satın. Daha istikrarlı olur. Ben Helga felan sevmiyorum. İlla ki memleket kızı olacak... Zevk meselesi dostum.
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by drselcuk parayı herseye böldüm..tcd opb de var afs yay afa dıjıtal oyunlardan tut 11 cesıt yabancı fon var.. mevduatda var 19,5 dan.. Faiz haram degil mi haciiiii
Originally Posted by myfinans Bu arada DXY şahlandı akşam akşam. 93.20'yi aşarsa kötü. Koç başı gibi. Mübarek 90 derece dikelmiş.
Originally Posted by Market Soul Ben Helga felan sevmiyorum. İlla ki memleket kızı olacak... Zevk meselesi dostum. Hocam kolombiya kizlarini tek gecerim
Originally Posted by myfinans Bu arada DXY şahlandı akşam akşam. Baris hocam siz bosverin bunlari Cok guzel caliyorsunuz masallah
Originally Posted by Webster Hocam kolombiya kizlarini tek gecerim Venzüella tarafı çok güzel. Dünya güzelleri hep oradan çıkardı. Ekrana yapışırdık hep.
Aypon sevmiyorum Samsunglar cok kaba Xiaomiler cok ariza cikariyor Alacak telefon bulamiyorum Şiiiiit
Forum Rules
Yer İmleri