Bu GBC ne zaman artı yazacak acaba
Altın düşer bu eksi
Altın artar yine eksi
Azimutun fonları arasında açık ara en büyük zararda olan fon
Aylık zarar -8
Bugün itibarıyla 1 yıllık getirisi 1,68 olmuş🙂
Bu GBC ne zaman artı yazacak acaba
Altın düşer bu eksi
Altın artar yine eksi
Azimutun fonları arasında açık ara en büyük zararda olan fon
Aylık zarar -8
Bugün itibarıyla 1 yıllık getirisi 1,68 olmuş🙂
Temmuz dağılımına göre IPB -1,03 kapatmış gözüyor. Son iki gündür temmuz dağılımıyla aşağı yukarı aynı getiri geliyor.
ıpb.jpg
Haklısınız, bende 2 aya yakın zamanı kaybettim bu fonda, yayını bende izledim ancak söyledikleri gibi para kaybetmeme durumu olmadı. Piyasanın kötü olmadığı zamanlarda kazanmıyorsa ne zaman kazanıcak? Mevduat üstü getirir beklentisiyle aldım, ancak 2 ay değil 6 ay önce alan da zararda ne yazıkki. Bakiyemin az bir bölümünü kendim değerlendiriyorum ve başarılı sonuçlar aldım. IPB gibi iddialı oldukları fon, eski performansından çok uzak.
Fon buyuklugunu kendilerine ait diger fonlardan alim yaparak buyutuyorlar galiba.Cunku bu kadar deger kaybi yasarken bizim millet fona yeni giris kolay kolay yapmaz.Genelde zirveden girer dipte satar
Amiral gemisi diyorlardi GBC icin.Titanic'in sonu gibi oldu 1 yillik periyotta![]()
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fon yönetim binasında ayın başında ekonomi dergilerini şöyle bi karıştırıp en çok ismi geçen hisselerden emtiadan falan ortaya karışık bir portföy yapıyorlarsa ve ayın kalanında bilgisayarda solutire oynayıp şakalaşarak vakit geçiriyorlarsa şaşırmam: ) sonuçta bisküvi demeyi beceremeyenlerin liderliğe yükseldiği ülke.
Yer İmleri