Sayfa 484/1002 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Bu GBC ne zaman artı yazacak acaba
    Altın düşer bu eksi
    Altın artar yine eksi
    Azimutun fonları arasında açık ara en büyük zararda olan fon
    Aylık zarar -8
    Bugün itibarıyla 1 yıllık getirisi 1,68 olmuş🙂

2. Temmuz dağılımına göre IPB -1,03 kapatmış gözüyor. Son iki gündür temmuz dağılımıyla aşağı yukarı aynı getiri geliyor.

ıpb.jpg

3.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Temmuz dağılımına göre IPB -1,03 kapatmış gözüyor. Son iki gündür temmuz dağılımıyla aşağı yukarı aynı getiri geliyor.

ıpb.jpg
    birde yabancı hisse oranını %16-18 arasına çekmiş. Muhtemelen kurun en yüksek olduğu zamana denk geldi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    IPB -1 , ACD ise +1 . Ipb yi yoneten kisiyi acd ye verdiler herhalde o fona biraz yatirimci ceksin diye kimbilir ?

Ipb deki amacimiz para kazanmaktan ziyade para kaybetmemek diye bir soz soylemislerdi youtubeda sera hanimin yayinlarinda. Para kaybediyoruz ama fon her durumda - yazabiliyor.

Neyseki kotu gunler geride kaldi diyelim. IPB den beklentim yuksekti, 1 aya yakin sureyi bosa gecirsede hala umudum var. Belki eski gunlerdeki gibi bir gun +5 , +7 gorebiliriz.
    Haklısınız, bende 2 aya yakın zamanı kaybettim bu fonda, yayını bende izledim ancak söyledikleri gibi para kaybetmeme durumu olmadı. Piyasanın kötü olmadığı zamanlarda kazanmıyorsa ne zaman kazanıcak? Mevduat üstü getirir beklentisiyle aldım, ancak 2 ay değil 6 ay önce alan da zararda ne yazıkki. Bakiyemin az bir bölümünü kendim değerlendiriyorum ve başarılı sonuçlar aldım. IPB gibi iddialı oldukları fon, eski performansından çok uzak.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu GBC ne zaman artı yazacak acaba
    Altın düşer bu eksi
    Altın artar yine eksi
    Azimutun fonları arasında açık ara en büyük zararda olan fon
    Aylık zarar -8
    Bugün itibarıyla 1 yıllık getirisi 1,68 olmuş��
    Bugün zarar durumuma bakınca ben de aynı şeyi düşündüm,
    Altın düşse de çıksa da bizim zarar sürekli artıyor.
    Lanet olsun aldığım güne dedim, bir de düştükçe alım yapmıştım zarar iyice arttı.
    Ne zaman düze çıkarız anlamadım.

6.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Bugün zarar durumuma bakınca ben de aynı şeyi düşündüm,
    Altın düşse de çıksa da bizim zarar sürekli artıyor.
    Lanet olsun aldığım güne dedim, bir de düştükçe alım yapmıştım zarar iyice arttı.
    Ne zaman düze çıkarız anlamadım.
    İşi altına, gümüşe bağladılarsa ve değişkenin hakkını verip değişmeyeceklerse çok uzun süre bekletebilirler de.
    Bu arada fon toplam miktarı da ciddi büyüklüğe ulaşmış durumda.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    İşi altına, gümüşe bağladılarsa ve değişkenin hakkını verip değişmeyeceklerse çok uzun süre bekletebilirler de.
    Bu arada fon toplam miktarı da ciddi büyüklüğe ulaşmış durumda.
    Fon buyuklugunu kendilerine ait diger fonlardan alim yaparak buyutuyorlar galiba.Cunku bu kadar deger kaybi yasarken bizim millet fona yeni giris kolay kolay yapmaz.Genelde zirveden girer dipte satar
    Amiral gemisi diyorlardi GBC icin.Titanic'in sonu gibi oldu 1 yillik periyotta
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. fon yönetim binasında ayın başında ekonomi dergilerini şöyle bi karıştırıp en çok ismi geçen hisselerden emtiadan falan ortaya karışık bir portföy yapıyorlarsa ve ayın kalanında bilgisayarda solutire oynayıp şakalaşarak vakit geçiriyorlarsa şaşırmam: ) sonuçta bisküvi demeyi beceremeyenlerin liderliğe yükseldiği ülke.

Sayfa 484/1002 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •