Hata mı ettim bilmiyorum kapanışa yakın 2500 lot emeklilik portföyüme ekledim.. Ya bu şirketin değerlemesinde Bi hata var ya bize öğretilenler yalan. Buffeti çırak çıkarır bu hesap
Hata mı ettim bilmiyorum kapanışa yakın 2500 lot emeklilik portföyüme ekledim.. Ya bu şirketin değerlemesinde Bi hata var ya bize öğretilenler yalan. Buffeti çırak çıkarır bu hesap
OMAHALI
ben de bugun 40000 lotluk hedefime ulastim..
Aslinda pek fazla bir sey istemiyorum. Her yil 2 Lira Temettu dagitsin yeter... Vergisi dustukten sonra ayda 5666 TL yapiyor
AGHOL un paraya benden daha fazla ihtiyaci var..
Anadolu etap konusunu arastirmakta biraz fayda var ..
Hayırlı olsun.. Nasıl 20 kuruş dağıtacak açıklar mısınız? Geçen sene 814 milyon net kara 1.64 TL temettü dağıtmış.. Bu sene en az 1.2 milyar kar etse 2 TL den az temettü olmaz.. 13 milyar piyasa değeri var kasasında 12 milyar para var... Colanın yarısına sahip.. Aetap full zarar olsa ne yazar.. Bu hissenin bu fiyatları eşyanın tabiatına aykırı.. Her ay biraz alır atarım kenarı
OMAHALI
Etap'ın arazileri kendine mi ait ?
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Bu soru onemli..
1 milyar lira ciro , nasil zarara dönuyor?
%40 faliyet gideri bile olsa..
En az 600 milyon esas faliyet kari olmasi lazim
Yatirimlarin tamami bile kredi olsa bu satistan zarara gecisin mantikli aciklamasi yok
Acaba meyve bahcesi yatirimlarinda hizlandirilmis amortisman mi uygulaniyor?
Avrupalı bankalardan Anadolu Etap’a 60 Milyon Euro
350 milyon dolar yatırım
Anadolu Grubu ve Özgörkey Holding’in hissedarlığı ile faaliyetlerini sürdüren Anadolu Etap, 2010 yılında kuruldu. Bugüne kadar 350 milyon dolar yatırım yapan şirket, yenilikçi tarım uygulamaları ve modern teknolojileri kullanarak Tarım 4.0 uygulamalarını ülkemize kazandırmaya devam ediyor. Türkiye’de 30 bin dekar alan üzerine kurulu 8 çiftliği, 3 meyve suyu fabrikası ve 1 meyve paketleme tesisi bulunan Anadolu Etap, Avrupa ve Amerika’nın yanı sıra Uzakdoğu ve Orta Asya’daki 60 ülkeye ihracat yapıyor.
5 milyon meyve agaci
Bulabildigim tek aciklama cok yuksek amortisman gideri..
Yer İmleri