Sayfa 930/1004 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 7,433 - 7,440 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    papaz işinden sonra da faizler yükselmişti.
    fekat ordaki faiz düşüşü gümbür gümbür olmuştu.
    3 er 5 er inmişti faiz.
    şindi sence bele bi iniş olur mu?
    yoksa yarımşar 1 er mi iner?
    her şeyden önemlisi iner mi? bence iner reis inecek dedi.
    Ben tahmin işinde çok başarısızım. Cauti ağabey, Deniz43, stock hoca ben de bunları takip ediyorum.

Ben mevcut cari dönemde mevcut cari koşullara göre neler ucuz (nelerle endeksi overperform edebilirim) bunları bulmakta iyiyim.

İyi olduğum şeye odaklanıyorum, geri kalanını sallamıyorum.

VIOP öğrenmeyi de becerirsek bana yetecek, tahmin hayatım boyunca yapamasam da sorun değil.

2. Delirtecek beni bu toaso adam inatla tutuyo, endexte kar alıp çıkayım bari yine alır yukarı nasılsa.

3. Borsaların Global çıkışı hepimizin bildiği üzere Kasım 2020 başında başladı. O tarihten bakıldığında çok kötü bir durumda değiliz. Yani globalde dönüş başladı ise, eşlik etmeme lüksümüz olmayabilir...
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

4. pıst 100 en yukarıdaki 03.08.2021 tarihli graf beklentimizi atmıştık buraya güncellediğimizde son durum hedef hemen hemen gerçekleşmiş.

5. Pıst 100 1435 çalışmazsa aşağıda 1424 mevcut
    Sıkıntıyı tayin edecek dışarısı.

6. 155100 lonk
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku

ana resim budur bakın NİYE GENİŞ RESMİ GÖRMEK BU AYULARIN İŞİNE GELMEZ.!!!
    anatomisine bakarsanız herşey dışında sadece şu formasyonda babalar gibi SHORTA para kazandırmış.!!!formasyonunda altına gitmiş.!!
    1372 derken bir fitille 1281 demiş adamlar.!!!
    eee...
    peki long tarafında buna benzer bir salınım var mı.!!
    NE BU SHORT GÜZELLEMESİ ANLAMADIM GİTTİ ARKADAŞ.!!KISALARDA Kİ ikili tepe mi mesele.!!
    GÖREN GÖZLER 1382 DE Kİ İKİLİ DİBİ NEDEN GÖRMEZ.!!
    ikili DİP FORMASYON HEDEFİ ÖLÇÜMÜ ZATEN 1593 1585 güçlü kılıyor O GÜÇ BURADAN GELİYOR SİZİN O KISA DA Kİ İKİLİ TEPENİZDEN DEĞİL.!!!

PEKİ BU BANT GEÇİLİRSE ne olur kademeli SHORT MU kasarsınız.!!!
    orada da 2. formasyon konuşur hepsi ekte.!!

1281 dibi en şiddetli düşüş dibidir.!!!
    şuan ki son düzlükte
    1464 ne ise 1446 da o dur.!!!
    tepelere de bakarsak.!!
    1566 ile oluşan ivme gücü 1585 ile eşittir peki ne olmuş babalar gibi burada NEGATİF UYUMSUZ OLUP düşmüş.!!

1566 değerinde de o gücü koruyup pozitif yönde teyit almış.!!!
    MARTTA BAĞIRA BAĞIRRA GELEN 2. DİP SEVİYESİNE ULAŞILMAMIŞKEN ne BOĞASI NE AYISI.!!BOĞA İÇİN İŞ BİTMİŞ GİBİ GÖRÜNSE DE aşıldığı vakit olay yeni başlamış olur ve bu 1566 ÜSTÜ TRENDİ ANLAMI TAŞIR ..!
    şimdi geri dönse kısa da ki ikili TEPE İLE BİR GRAM ALAKASI YOKTUR.!!!

mart sonrası kopuş trendi.!!
    zamansallığı bilmem zaten spotta yüklüyüm ama şuan ki durum kardemir özeti gibi iki durumdan oluşuyor.!!!
    ama ana resim güçlü.!!!
    1544 DE YENİ trendde al veren sistemde net boğa piyasası başladı demek için yeni zirve aramasına da gerek yok .!!

olası mc ginley bant salınımları DOĞALDIR BU sizi tetiklememeli AYNI DURUMU KARDEMİR DE tarif ettim.!!!
    1544 te boğa olan arkadaşın iz süreni 1564 tür ne zaman short yönlü reverse yapar 1553 fiyat <mcginley olunca.!!!
    mc ginley fiyat tarafından aşağı kesilince kesilen mc ginley short yönlü stop olur.!!
    KENDİ TECRÜBEMDİR bu denli açık bantlarda boğa piyasaını yakalamış olan bozmamalıdır.!!
    ÖRNEK TOASO.!!
    ne zaman ki cross yakaladınız o piyasa gider mc ginley skor bazında 4 te 4 ile 1485 al vermiş ve şuan ki son durumda 1540 la da kendi 4te 3 ile stop olup tekrar sokmuş.!!!
    bu tarz tahtalarda yanlış anlamayın ORTLAMA kullanmak çağdışıdır poz aldırmaz.!!

anlamsız LONG VE SHORT ISRARININ KİMSEYE FAYDASI YOK.!!!
    bir de şu kibiri bırakınız .!!!
    ne desek oluyor AYULAR.!!
    yav o değilde sil baştan hisse toplamak için şimdi uğraş dur.!!!

YAV ARKADAŞ NEDEN BYLE yaparsınız anlamam ki insanların boğa yönlü heyecanlanması normal değilmmi.!!
    BAKINIZ HAYVAN GİBİ 2006 KANALI.!!!
    endeks burayı aşırtmış daha önce 2020 de aştığında neler olmuş gözde çıban çıkması gibi bir durum oluştu.!!ellemezsen can yakmaz modunda.!!
    aynı koşullar aynı senaryo..
    MİLLETİN BOĞA YÖNLÜ HEYECANLANMASI normal.!!!
    1430 senaryosu üstünde seyirne deva ederse bu potansiyeli korur..
    ÇVEREMDE SPOT PİYASA DA 1360 1330 civarı tıpkı benim gibi mallanan çok insan vardı
    bu tarz trendler yakalandamadan olmuyor işte DAHA ÖNCE
    VADELİ DE 1585 DEĞERİNİN GEÇMİŞTEN GELEN İKİLİ dipin SERT DİRENCİ OLDUĞUNU BUNA DENEYECEKLERİN uzak vade kalması gerektiğini GÜNAHI OLMADIĞINI SÖYLEDİM.!!!
    HADİ ŞİMDİ SORUYORUM 5 ay boyunca short TAŞIYACAK BABA YİĞİT VAR MI.!!!
    ELDE BAKILAN ARGÜMANLAR GAZA GETİRİCİ...
    VE GAYET TARAFSIZ yazdığımı da burada belirttim ..!!

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    yurtdışı kıpkırmızı.

acaba çöküş başladı da farkında mı değiliz?
    muhtemelen
    y.t.d.

Sayfa 930/1004 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •