Sayfa 848/1002 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,777 - 6,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    "Bir iki güne Dow kaldığı yerden yükselişe devam eder. Yeni zirveye gider."
    diye düşünüyorum.
    tapering ok de, dolarda faiz 0%-1%, para borsaya da gitmezse, nereye gidecek?

bence de işleri güçleri şov. yapıyormuş gibi görünmek.

YTD

2. delta varyantı, büyük pozisyonların kapanmasına bahane olarak kullanılabilir. ağustos ayı kritik bu yönden.

bu sabahki bir haber: ABD, dünya liderlerine Kovid-19 nedeniyle BM Genel Kuruluna çevrim içi katılma çağrısı yaptı.
    ytd..

3.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    delta varyantı, büyük pozisyonların kapanmasına bahane olarak kullanılabilir. ağustos ayı kritik bu yönden.

bu sabahki bir haber: ABD, dünya liderlerine Kovid-19 nedeniyle BM Genel Kuruluna çevrim içi katılma çağrısı yaptı.
    Deniyordu zaten borsa tüm zamanların zirvesindeyken Ağustos gibi bir bahane üretip çakabilirler diye.

Yarın bir bakarız taş üstünde taş kalmamış.

ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    "İnsanlar üçe ayrılırlar; görenler, gösterince görenler ve asla göremeyenler."

Leonardo da Vinci.
    Süper Nuri Bey,

Tüm mirasçı ve ardıllarından özür dileyerek Arçil olmadığımızı belirtir ve ekleme yapmak isterim...

... GÖRÜP DE BAŞKALARINI KÖR EDENLER...

Burada çok bunnardan... )))))

5.  Alıntı Originally Posted by betterking Yazıyı Oku
    Ben yazacağımı yazdım, gayet de netim... Son olarak da şunu ekleyeyim, kıvıranlarla kıvırmayanlar o kadar belli ki, herkesi kendiniz gibi zannetmeyin derim...

Saçma sapan, anlaşılması dahi mümkün olmayan yorumlar, laf kalabalığı vs vs. ile anlaşılmaz olunca zeki sayılmıyorsunuz, bu başlığı takip edenler de düşündüğünüz kadar aptal değil, herşeyin gayet iyi farkındalar. Daha da yazardım ama uzatmak sizin gibilerin ekmeğine yağ sürer, o yüzden Noktayı koyuyorum.
    Sende sıkıntı, kaşıntı, zorlama yapan herhangi bi mesajımı alıntıla da ilacını yazalım be arkadaş... Herkes gibi GENEL olma, BAŞKANIN ADAMI değilim deyiver... )))

6. Vayy yine ABD nin en güçsüz göründüğü anda(Afganistandan geri çekilme) DXY de yukarı hareket başladı.

En son Beyaz sarayı Trump fanatikleri bastığında DXY böyle yukarı hareketlenmişti...

"Amerika bitti abi" diyenleri terse yatırma operasyonları....
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

7. Bu başlığın adı Dolarda yükseliş kaçınılmaz. Dolarla işi olmayan, yükseleceğine inanmayan insanlar neden bu başlığa uğramak hatta provoke etmek ister ki ? Ya kafadan zoru vardır ya da birilerine hizmet ediyordur. Belki de kendi pozisyonuna ters olduğu için algı peşindedir ( böyleyse akıllı demektir )

8. Misal ; ******luk yapmayacak olan neden ******luk sitelerini inceler ? nasıl yapıldığını merak etmesinin altında ki travma nedir ?
    Bugün bahçeli gibi saydırma günümdeyim.

Sayfa 848/1002 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •