Sayfa 385/919 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. 4 sene öncesine gittik Spek Bey , zaman ne çabuk geçmiş oyle değil mi Spek Bey?

neler çektirdin bize o 2017 ortası ile 2019 sonuna kadar Spek Bey ? 20 lerden 7 tlye 2 sene boyunca..

Şimdi de mi aynısını mı yapacaksın , 79,4 dan yüzde 50 düşürdün zaten , 2017-2019 gibi yani 20 tl zirvesinden 7 tl ye geldiği oranda düşerse yani yüzde 65 düşerse , 28-29 tl lere mı getireceksin ve yine 2 sene mi süründüreksin hisseyi Spek Bey ?
    Son düzenleme : lionnes; 19-08-2021 saat: 03:03.

2. 28-29 lara düşerse guzel firsat olur bence alanda cok olabilir. O yuzden biraz daha yukarılar tahtaci acisindan trade için daha saglikli gibi. kasimda bilanço kotu geldi havasiyla oralara cekerse ben portfoyun 3 te 1 yle girmeyi düşünüyorum. En azindan ocak subatta kucukte olsa yukari sıçrama yapar bir kısmını veririm. Kalanlarla 3-4 sene devam ederiz. Tabi bunu ben düşünüyorsam tahtacı da düşünüyordur O yuzden büyük ihtimal olmaz
     Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    4 sene öncesine gittik Spek Bey , zaman ne çabuk geçmiş oyle değil mi Spek Bey?

neler çektirdin bize o 2017 ortası ile 2019 sonuna kadar Spek Bey ? 20 lerden 7 tlye 2 sene boyunca..

Şimdi de mi aynısını mı yapacaksın , 79,4 dan yüzde 50 düşürdün zaten , 2017-2019 gibi yani 20 tl zirvesinden 7 tl ye geldiği oranda düşerse yani yüzde 65 düşerse , 28-29 tl lere mı getireceksin ve yine 2 sene mi süründüreksin hisseyi Spek Bey ?

3.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    28-29 lara düşerse guzel firsat olur bence alanda cok olabilir. O yuzden biraz daha yukarılar tahtaci acisindan trade için daha saglikli gibi. kasimda bilanço kotu geldi havasiyla oralara cekerse ben portfoyun 3 te 1 yle girmeyi düşünüyorum. En azindan ocak subatta kucukte olsa yukari sıçrama yapar bir kısmını veririm. Kalanlarla 3-4 sene devam ederiz. Tabi bunu ben düşünüyorsam tahtacı da düşünüyordur O yuzden büyük ihtimal olmaz
    Bir ara alim hedef beklentiniz 35'ti sayin bidbas

Ben bu kagida ilk girdigimde 4 sene once 16-17 ortalama ile girdim. Sonra 2 sene 8-10 araliginda oyalandik. Simdiki gibi hizli degil, yavas yavas indirdiler oraya ve orada suruncemede kaldi.

Ben de azar azar 8-9 araligindan topladim,

Simdi 16-17 liraya cekseler, ekleme yapar miyim, buyuk ihtimal yapmam. Vardir isin icinde bir is der, bilakis elimdekilerden kurtulmaya calisirim.

Eger tahta yapici varsa, bu psikolojiyi gozonune alabilir.

Ama tekrar 8-10 araligina cekerse, portfoyumdeki orani artiririm. Bu acidan, oralara cekeceklerini cok sanmiyorum.

Yatirim tavsiyesi degildir

4. Daha oncede söylediğim gibi 30 lira altini cok makul görmüyorum. 35 tl altinda olursa yil sonu 30-33 35 bakmam fiyata alimimi yaparim Su an dusse de alim yapmayacağımi yataya sarmasini beklediğimi de belirtiyim. Uygun fiyatta almak ve sabır bence en onemli is borsa da. Tabi elimde olan diger sirketlerde yatırımı olan sirketler alim yapilacagi zaman dediğiniz gibi insan 5 kere düşünüyor. Bu benim kendi portfoyume gore planim tavsiye falan verecek kadar Kront ve borsa konusunda detayli bilgim yok belirtmek isterim. Sadece 7-8 yillik borsa deneyimim var. Genelde yatirimi olan sirketleri uzun vade taşımayı seviyorum. Ama tecrübem hisselerin gecmis hareketleri bir sekilde tekrarladiklari kront ta egeen de veya diger bir hissemde boyle oldu durumlar.
     Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Bir ara alim hedef beklentiniz 35'ti sayin bidbas

Ben bu kagida ilk girdigimde 4 sene once 16-17 ortalama ile girdim. Sonra 2 sene 8-10 araliginda oyalandik. Simdiki gibi hizli degil, yavas yavas indirdiler oraya ve orada suruncemede kaldi.

Ben de azar azar 8-9 araligindan topladim,

Simdi 16-17 liraya cekseler, ekleme yapar miyim, buyuk ihtimal yapmam. Vardir isin icinde bir is der, bilakis elimdekilerden kurtulmaya calisirim.

Eger tahta yapici varsa, bu psikolojiyi gozonune alabilir.

Ama tekrar 8-10 araligina cekerse, portfoyumdeki orani artiririm. Bu acidan, oralara cekeceklerini cok sanmiyorum.

Yatirim tavsiyesi degildir

5.  Alıntı Originally Posted by krn Yazıyı Oku
    Sn Usta, hacim az oldugu icin spek istediği gibi at koşturuyor. Hisseyi tanımayan küçük yatırımcı da en ufak düşüşte satıyor. Spek aynı kişi mi bilmiyorum ama geçen sene aynı gün içerisinde +%10'dan -%10 yaptığı gün(açılış 30,xx / yuksek 33,28 / kapanış 27,xx) de a1 yatırım üzerinden operasyon yapmıştı. Ve hisse fiyatı 20 liralara kadar düşmüştü. Ayın 6'sında da a1 yatırım önderliğinde aynı oyun oynandı(sonradan yapı kredi de katıldı). Aklıma gelen yine spek hareketlerinden birisi de; ayın 13'unde (gecen cuma), tam 44 civarı dengelenmişken cuma günü 47,10'a kadar cıktı ama anında 15-20k civarı toplu şatışla 44'lere geri indirdiler. Bu kadar kırılgan bir hissede, hele ki böyle bir dönemde bu hareketin anlamı "yukarı gitmesine izin vermeyeceğim"dir. Spek beyimizin ne zaman keyfi yerine gelirse yukarı dogru sıcrar.
    Yine aynısını yaptı adi herif. Hisse az toplarlandı, 43.72'den 41.98'e kadar 28 bin lot toplu sattı anında. Simdi de 42.00'a 26 bin lot set koydu.

6.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Daha oncede söylediğim gibi 30 lira altini cok makul görmüyorum. 35 tl altinda olursa yil sonu 30-33 35 bakmam fiyata alimimi yaparim Su an dusse de alim yapmayacağımi yataya sarmasini beklediğimi de belirtiyim. Uygun fiyatta almak ve sabır bence en onemli is borsa da. Tabi elimde olan diger sirketlerde yatırımı olan sirketler alim yapilacagi zaman dediğiniz gibi insan 5 kere düşünüyor. Bu benim kendi portfoyume gore planim tavsiye falan verecek kadar Kront ve borsa konusunda detayli bilgim yok belirtmek isterim. Sadece 7-8 yillik borsa deneyimim var. Genelde yatirimi olan sirketleri uzun vade taşımayı seviyorum. Ama tecrübem hisselerin gecmis hareketleri bir sekilde tekrarladiklari kront ta egeen de veya diger bir hissemde boyle oldu durumlar.
    8,5 buçuk ay önceki seviyesinde zaten şu an .. 8,5 aydır yani yatay sayılmıyormu? nasıl bir yatay beklenntizi var ? mesela 40-45 veya 35-40 veya 30-35 vs arası 2 sene gidip gelmesi tarzı bir yatay mı?

7. Daha once sizin de bahsettiginiz durum 2018-2019 daki bir yatay durum bekliyorum. Hatta bakarsaniz mayis 2018 başındaki yerlerde olduğumuzu düşünüyorum. Ama yine sizin bahsettiginiz beklentilerden dolayi da bezdirmenin eski donemdeki kadar uzun olacağını düşünmüyorum.1-2 aya fiyatlar dengelenir muhtemelen. Asil bekledigim fiyatlarin 30-35 40 neyse bir yerde dengelenmesi. Kendi planimdan dolayida kasim aralikta alim fırsatı olursa degerlendiririm. Sonra gerekirse krontta bir iki sene beklemeyi goze alabilirim. Cok hisse alip sattim ama elimde kront olmamasi rahatsiz ediyor beni Sn Usta da bahsetmişti dusuk sermayesinden ve her an buyuk bir anlasma, satis vb haber gelebilmesi ihtimali heyacanlandiriyor. Hayırlısı olsun artik yatırımcılar için sabir zamani...
     Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    8,5 buçuk ay önceki seviyesinde zaten şu an .. 8,5 aydır yani yatay sayılmıyormu? nasıl bir yatay beklenntizi var ? mesela 40-45 veya 35-40 veya 30-35 vs arası 2 sene gidip gelmesi tarzı bir yatay mı?

8. corporate venture capital flowed into fintech companies worldwide at an “incredibly strong†pace during the first half of 2021, with a record $20.8 billion channeled to firms specializing in payments, cybersecurity, blockchain, crypto currency, insurtech, regtech and wealthtech, according to a report by KPMG.

pushing up investment in cybersecurity firms to a record by year-end, KPMG said. konu fintech ama siber güvenlik yatırımları rekor kıracak deniliyor..

https://www.cfodive.com/news/corpora...h-kpmg/605076/

KPMG :KPMG, merkezi Amstelveen, Hollanda'da bulunan ve çok uluslu bir profesyonel hizmetler ağıdır. KPMG, dünyanın en büyük ikinci profesyonel hizmet ağıdır ve Deloitte, Ernst & Young, PricewaterhouseCoopers ile birlikte Büyük Dörtlü firmasından biri olarak kabul ediliyor. KPMG, 147 ülkede 219.000'den fazla çalışanı olan bir şirketler ağıdır ve üç hizmet hattı vardır: mali denetim, vergi ve danışmanlık.[1] Vergi ve danışmanlık hizmetleri ayrıca çeşitli hizmet gruplarına ayrılmıştır

Cybersecurity investments surge in 2021 as VCs go all in

https://searchsecurity.techtarget.co...-VCs-go-all-in

From tripling valuations to large amounts of seed money, investments have been pouring into cybersecurity this year. While investor interest has been growing steadily over the years, the number of deals, on top of the large financial sums, made in 2021 so far is significant. Many factors contributed to the uptick, including impacts from the pandemic and a slew of devastating attacks, such as the SolarWinds and Kaseya breaches, that highlighted the growing need to prioritize security.

Sayfa 385/919 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •