Daha oncede söylediğim gibi 30 lira altini cok makul görmüyorum. 35 tl altinda olursa yil sonu 30-33 35 bakmam fiyata alimimi yaparim Su an dusse de alim yapmayacağımi yataya sarmasini beklediğimi de belirtiyim. Uygun fiyatta almak ve sabır bence en onemli is borsa da. Tabi elimde olan diger sirketlerde yatırımı olan sirketler alim yapilacagi zaman dediğiniz gibi insan 5 kere düşünüyor. Bu benim kendi portfoyume gore planim tavsiye falan verecek kadar Kront ve borsa konusunda detayli bilgim yok belirtmek isterim. Sadece 7-8 yillik borsa deneyimim var. Genelde yatirimi olan sirketleri uzun vade taşımayı seviyorum. Ama tecrübem hisselerin gecmis hareketleri bir sekilde tekrarladiklari kront ta egeen de veya diger bir hissemde boyle oldu durumlar.
 Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
Bir ara alim hedef beklentiniz 35'ti sayin bidbas

Ben bu kagida ilk girdigimde 4 sene once 16-17 ortalama ile girdim. Sonra 2 sene 8-10 araliginda oyalandik. Simdiki gibi hizli degil, yavas yavas indirdiler oraya ve orada suruncemede kaldi.

Ben de azar azar 8-9 araligindan topladim,

Simdi 16-17 liraya cekseler, ekleme yapar miyim, buyuk ihtimal yapmam. Vardir isin icinde bir is der, bilakis elimdekilerden kurtulmaya calisirim.

Eger tahta yapici varsa, bu psikolojiyi gozonune alabilir.

Ama tekrar 8-10 araligina cekerse, portfoyumdeki orani artiririm. Bu acidan, oralara cekeceklerini cok sanmiyorum.

Yatirim tavsiyesi degildir