Sayfa 8/137 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 1089 madde; 57 - 64 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

  1. #57
     Alıntı Originally Posted by SOrRrOS Yazıyı Oku
    Sn Berkimcans halka arz sonuç bildiriminde +6m olan ek satışla toplam 39m un halka arzının yapıldığı görülüyor.Haricinde bir ek satış dahamı vardı acaba.
    YTD.
    BRLSM genel takas, haklısınız ek satışla beraber 39 milyon lot satış gerçekleşmiş, o kısmı kaçırmışım, bu tahtada başka ek satış olmayacak! Halka arz sürecinde talep geldiğinden satılmış görülüyor, Talep gelmeyen halka arzlarda sonradan MKK ya başvurup SPK izniyle tahtadan satılabilir!

  2. finansdan 7 milyonu küçük yatırımcı satmadığına göre kim sattı...bu kadar kalın lotları alan kim.ytd

  3. #59
    KTSKR de 11.5 milyon lot halka arz edilecekti, yeterli talep gelmediğinden 9.368.780 lotu gerçekleşti ve dolaşımda, geriye kalan 2.2 milyon civarı lotun satış için şirket MKK ye başvuru yapar ve SPK izni ile tahtadan satabilir!

  4. #60
     Alıntı Originally Posted by maruf2001 Yazıyı Oku
    finansdan 7 milyonu küçük yatırımcı satmadığına göre kim sattı...bu kadar kalın lotları alan kim.ytd
    BRLSM günlük, satışların büyük bir kısmını İnfo Yatırım karşılamış görülüyor ama bunun karşılıklı işlem olması muhtemel!

  5. #61
    Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    alana satana fazla takılmayın

    cep to cep al takke ver külah her türlü varyasyon olur

    fazla vermediler olanı bekletiyorum ilk defa arzdan kağıt aldım

    bakalım nasıl bitecek filmin sonu

  6. Yatirim ve emeklilik fonlarinin elinde de 10 milyon lot var .Aslinda fonlarin elinde yuklu lot olan hisseleri sevmem .Hisse lerin yukari gitmesini zorlastiriyorlar .Bakalim bu ne yapacak .Pazartesi eksi acma durumu olabilir sonra toparlar .E data vbt manas karye vs yeni halka arzlar da son zamanlarda ki tipik hareket .Hayirlisi .

  7. #63
     Alıntı Originally Posted by wolf1453 Yazıyı Oku
    Ek satış halka arz sürecinde olur. O süreçte ek satış yapılmazsa iptal olur.
    Hisse borsada İşleme açıldıktan sonra ek satış filan olmaz.
    Evet haklısınız ek satış halka arz sürecinde olur, gerçekleşme kısmını bu halka arz da kaçırmışım, GESAN nın 2 milyon ek satışı duruyor onunla karıştırmış olabilirim, o kadar fazla halka arz üst üste geliyor ki benzer kodlarını unutup karıştırabiliyorum! ama şirketin gerçekten satma niyeti varsa iptal olmaz ertelenir, ilerde MKK ya başvuru yapıp SPK dan da onay alıp pekala tahtadan satabilir! bu bakımdan GESAN ın da o 2 milyon lotu da iptal olmaz ileride satılır!

  8.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Evet haklısınız ek satış halka arz sürecinde olur, gerçekleşme kısmını bu halka arz da kaçırmışım, GESAN nın 2 milyon ek satışı duruyor onunla karıştırmış olabilirim, o kadar fazla halka arz üst üste geliyor ki benzer kodlarını unutup karıştırabiliyorum! ama şirketin gerçekten satma niyeti varsa iptal olmaz ertelenir, ilerde MKK ya başvuru yapıp SPK dan da onay alıp pekala tahtadan satabilir! bu bakımdan GESAN ın da o 2 milyon lotu da iptal olmaz ileride satılır!

    Tüm halka arzlarda hisse işleme açıldıktan sonra 1 yıl boyunca hisse satışı yapılmayacağı dolayısıyla dolaşımdaki pay miktarının arttırılmayacağını taahhüt ediliyor.

    Gesanda da aynı taahhüt var. halka arzda talep gelmesine rağmen satmadığı ek satışı 1 yıl boyunca hiçbir şekilde tahtadan satamaz. Dolaşımdaki pay miktarını arttıramaz. Spkya böyle bir şeyin için başvuru da yapamaz.

Sayfa 8/137 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •