finansdan 7 milyonu küçük yatırımcı satmadığına göre kim sattı...bu kadar kalın lotları alan kim.ytd
alana satana fazla takılmayın
cep to cep al takke ver külah her türlü varyasyon olur
fazla vermediler olanı bekletiyorum ilk defa arzdan kağıt aldım
bakalım nasıl bitecek filmin sonu
Yatirim ve emeklilik fonlarinin elinde de 10 milyon lot var .Aslinda fonlarin elinde yuklu lot olan hisseleri sevmem .Hisse lerin yukari gitmesini zorlastiriyorlar .Bakalim bu ne yapacak .Pazartesi eksi acma durumu olabilir sonra toparlar .E data vbt manas karye vs yeni halka arzlar da son zamanlarda ki tipik hareket .Hayirlisi .
Evet haklısınız ek satış halka arz sürecinde olur, gerçekleşme kısmını bu halka arz da kaçırmışım, GESAN nın 2 milyon ek satışı duruyor onunla karıştırmış olabilirim, o kadar fazla halka arz üst üste geliyor ki benzer kodlarını unutup karıştırabiliyorum! ama şirketin gerçekten satma niyeti varsa iptal olmaz ertelenir, ilerde MKK ya başvuru yapıp SPK dan da onay alıp pekala tahtadan satabilir! bu bakımdan GESAN ın da o 2 milyon lotu da iptal olmaz ileride satılır!
Tüm halka arzlarda hisse işleme açıldıktan sonra 1 yıl boyunca hisse satışı yapılmayacağı dolayısıyla dolaşımdaki pay miktarının arttırılmayacağını taahhüt ediliyor.
Gesanda da aynı taahhüt var. halka arzda talep gelmesine rağmen satmadığı ek satışı 1 yıl boyunca hiçbir şekilde tahtadan satamaz. Dolaşımdaki pay miktarını arttıramaz. Spkya böyle bir şeyin için başvuru da yapamaz.
Yer İmleri