Hani derler ya sana ne milletten sen kendinden haber ver sen ne yapıyorsun? Bu beton cehaletini engellemek için senin eylemin ne peki?
Ben finansal özgürlüğümü 11 yıl önce kazanmış biri olarak beton sektörüne bir kuruş bile katkı yapmıyor ve gayrimenkul almıyorum. Bu duruşumu ölene dek sürdürmeyi düşünüyorum.
Kirada oturuyorum. Birikimlerimle bir sürü ev alabilirim ama almıyorum onun yerine yatırım yapıyorum. Ev sahipleri bana bayılıyor kiramı hep zamanında öderim ve enflasyon ile aynı oranda direk kuruşu kuruşuna zammı kendim yaparım. Hatta evin içini bile kendi cebimden dekore ederim. Misal şuan oturduğum evin laminat parkesini kendi cebimden ödedim. Benim gibi kiracıyı kim sevmez ki? Çıkmayayım diye ev sahibi bana türlü kibarlıklar yapıyor.
Onun dışında doğaya zarar vermemek için önce 2. arabamı sattım şuan diğer arabamı da satıyor ve bisiklete binmeye karar verdim. Motorlu araç alacaksam ancak Karavan alırım bu saatten sonra o da sınırlar açılınca dünyanın gezmediğim yerleri gezmek için
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer İmleri