Hani derler ya sana ne milletten sen kendinden haber ver sen ne yapýyorsun? Bu beton cehaletini engellemek için senin eylemin ne peki?
Ben finansal özgürlüðümü 11 yýl önce kazanmýþ biri olarak beton sektörüne bir kuruþ bile katký yapmýyor ve gayrimenkul almýyorum. Bu duruþumu ölene dek sürdürmeyi düþünüyorum.
Kirada oturuyorum. Birikimlerimle bir sürü ev alabilirim ama almýyorum onun yerine yatýrým yapýyorum. Ev sahipleri bana bayýlýyor kiramý hep zamanýnda öderim ve enflasyon ile ayný oranda direk kuruþu kuruþuna zammý kendim yaparým. Hatta evin içini bile kendi cebimden dekore ederim. Misal þuan oturduðum evin laminat parkesini kendi cebimden ödedim. Benim gibi kiracýyý kim sevmez ki? Çýkmayayým diye ev sahibi bana türlü kibarlýklar yapýyor.
Onun dýþýnda doðaya zarar vermemek için önce 2. arabamý sattým þuan diðer arabamý da satýyor ve bisiklete binmeye karar verdim. Motorlu araç alacaksam ancak Karavan alýrým bu saatten sonra o da sýnýrlar açýlýnca dünyanýn gezmediðim yerleri gezmek için
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer Ýmleri