Sayfa 114/356 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon
Arama sonucu : 2847 madde; 905 - 912 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. gün..

bende görünen bu.. yapabilen trade yapar.. bekleyen bekler..

282 stop.. 358.80 üstü yeniden umutlar yeşerir.. bir de 326.80 ver şimdilik arada..

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Herkesin bir stratejisi olmalı..!!

Temel gerçek ise hisseye zamanında girmek ve yakalayabıldığin en yüksek getiriyi yakaladığına inandığın anda hisseden ayrılmak olmalı ..!!

Yoksa eşşek gıbı bır malı taşımışsın borsa yükseldiği zaman veya senın senedın çıktığı zaman getiriyi reele çevirip yenı fırsatlar aramamışsan bana göre sen bu senedın eşşeğisin.

Kaldıkı bızım ülkemizde yılda ıkı üç kriz çıkar ve bırçok senet başladığı yere geri döner sen evde ne guzel para kazandım dersın ama bır haftada kazandığının hepsini geri verirsın sonrada adın çok uzun yatırımcı olur..!!!

Bak en yakın örnek vbtyz de ben alsatlar la beraber yuzde yuzden fazla getiriyi çok kısa zamanda yakaladım..

Öncelıkle saygı duyacaksın.

Ona buna laf yetiştirmeyeceksın.. Ne kazandım ne kaybettiğimin hesabını yapacaksın..

Yoksa forumlarda akşama kadar ona buna laf yetiştirir koca bir hıcle oturursun..

Zamanlama ve strateji olmazsa olmazdır..!!!!

Alcar da 343 den verdiklerimi 339 dan şimdi yerine koydum..

Herkesin harcı da değildir..!!!
    Alcar da 343 den verdiklerimi 339 dan şimdi yerine koydum.. diyor strateji diyor

Herkesin harcı da değildir..!!! diyor eeeee biz ne yapıyoruz tabiki 😄😂😄😂😄😂😄😂😄😂😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

3. Smile

Alıntı Originally Posted by uzun yatırımcı Yazıyı Oku
    Alcar da 343 den verdiklerimi 339 dan şimdi yerine koydum.. diyor strateji diyor

Herkesin harcı da değildir..!!! diyor eeeee biz ne yapıyoruz tabiki ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿ ½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï ¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½
    Ne oldu zoruna mı gitti çok uzun yatırımcı.. Uzunda öleceksin biliyorsun değilmi..

335 stopla gönderdım canım.. Yuzde dört, beş arası karla ayrıldım.. Sana çöplüğünde başarılar(hıç sanmasamda)..

Anlamak yetenektir.. Anlayana anlatırım.. Yazdığını anlamayanla işim olmaz..!!!

Bak sana soru ben sattıklarımı buradan alsam karda mıyım zarardamıyım sence..

Ben şuanda başka senedı toplamakla meşgulum..sana ayıracak zamanım yok..

Ağlamaya devam..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4. 343 den ver 339 dan al sonra 335 ten sat Allah akıl fikir versin haydi başka kapıya bay bay 😂😂😂😂😂😂

5. Bulaşık, bulaşıklığını her zaman yapar....Tradeciyi sevmez.. çamurdur...
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Ne oldu zoruna mı gitti çok uzun yatırımcı.. Uzunda öleceksin biliyorsun değilmi..

335 stopla gönderdım canım.. Yuzde dört, beş arası karla ayrıldım.. Sana çöplüğünde başarılar(hıç sanmasamda)..

Anlamak yetenektir.. Anlayana anlatırım.. Yazdığını anlamayanla işim olmaz..!!!

Bak sana soru ben sattıklarımı buradan alsam karda mıyım zarardamıyım sence..

Ben şuanda başka senedı toplamakla meşgulum..sana ayıracak zamanım yok..

Ağlamaya devam..

6.  Alıntı Originally Posted by uzun yatırımcı Yazıyı Oku
    343 den ver 339 dan al sonra 335 ten sat Allah akıl fikir versin haydi başka kapıya bay bay ������������
    Aynen öyle.. 335 e 4 koy.. Topla kaç yapıyor.. Bulduğun rakamla ben çıkmış oluyorum senetten..

Sence ben bu işlemden kar mı ettim zarar mı..

A) kar
    B) zarar
    C) hem kar hem zarar.. (sen kesin c dersın)..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7. Yahu ezberledik bu At hırsızlarını yine 346 git sonra 327 çek yine bu moku yedik modundalar bunlar tahterevalli oyunu bir yere kadar tekniğe göre olsa yüzkere hem fibo hem Elliot göre 390 geçmişti Ha ALCAR yönetimi hep çanak tuttunuz bu At hırsızlarına şimdi diyorlar BRYAT ile kıyaslama Uzun yalancı BRYat 446 ALCAR 327 yersen ne ederseniz edin 990 JANTSA fiyatına gelecek bı bedelsiz ve sermaye artırımı olur mu olur 2022de

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Aynen öyle.. 335 e 4 koy.. Topla kaç yapıyor.. Bulduğun rakamla ben çıkmış oluyorum senetten..

Sence ben bu işlemden kar mı ettim zarar mı..

A) kar
    B) zarar
    C) hem kar hem zarar.. (sen kesin c dersın)..
    Sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün 😄😄😄😄😄😄

Sayfa 114/356 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •