Sayfa 867/1013 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 6,929 - 6,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    kimi de amerigadan buraya laf yetiştiriyor...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ameriga deyorda, Angara IP'si çıkıyor, dötünden!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ameriga deyorda, Angara IP'si çıkıyor, dötünden!

ikisi de a ile başlıyor fark etmez.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

3. U.S. Trained ISIS Forces At Secret Jordan Base

http://www.truthandaction.org/us-tra...s-jordan-base/

4.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Yakın bir arkadaşımın seferihisar yakınlarında 12 dönum arazisi var. Haklı ve yerinde kaygılarla hiç ilaç kullanmaz hiç yem kullanmaz. Buğday vb seyler veriyor ama. Bir Ayda bir tavuktan 10 civarinda yumurta anca alıyor. Emekli psikolog. Yaptığından ve aldığı üründen çok memnun.
    Çok güzel 12 dönüm tavuklar için çok geniş ve güzel bir alan, hiç ilaç kullanmama konusuna gelince tavuklara verilen yeme gelen kuşlardan çeşitli hastalıklar gelebilir yani basit tedaviler tavuklar için bence olması gereken şeyler, birde tavukların direncini artıracak soğan, sirkeli su, aspririn gibi şeyler bence kullanılabilir şahsen biz kullanıyoruz, bir tavuktan ayda 10 yumurta az, bunun bir çok sebebi olabilir bunu iyi araştırması lazım, ( tavuklar geniş alanda yumurtaları saklıyorlardır içgüdüsel olarak gidip bulması takip etmesi lazım, yeterli buğday verilmiyorsa zayıftırlar az yumurta verirler, yada gereğinden fazla yem verilmişse içleri yağlanmıştır o yüzden yumurtlamayı kesen bazı tavuklar vardır, tavuk beslemesinde mısır kullanıyorsa bu sorun olabilir, ama bir sorun olduğu kesin bir tavuktan aylık 10 yumurta çok düşük, tabi tavukların dönemsel verimleride değişir yani Nisan, Mayıs en bol yumurta dönemidir mesela, Eylül,Ekim tüylerini yenilerlerlende hiç yumurtlamazlar, gerçi o kadar geniş alanda tavuk besliyorsa internete bir göz atmıştır kesin ama bunlar benim bildiklerim paylaşmak istedim
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Selamlar, ben bu tip video larda en dandik tiplerin en ozellerinin secilip haber edildigini dusunmekteyim,
    duzgun yanit veren haber olmaz....
    TV ekranlarinda bile sirasi ile iftar imsaat saatleri yayinlanir ken bunlardan hic biri mi ekrana bakmamis..
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    - Türkiye'de ilk hangi şehir oruç açar?
    Müslüman halkımızın verdiği yanıtlar ...
    Hafta sonu eğlencesi...
    Atom savaşı çıksa benim halkıma bir şey olmaz. Buna yürekten inanıyorum.
    https://www.facebook.com/mekaniktd/v...3252687647532/
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6. Yiyecek işi çok hassas ve insanlar hiç dürüst değil, daha önce defalarca yazdım ama sırf köylü görünümüne güvenerek pazardakilerin kendi yetiştirdiği doğal ürünü sattığını düşünmeyin...

Son olarak en önemli ve beni deli eden şey, "üzerinde pislik olan yumurta köy yumurtasıdır" algısı çok çok yanlış...

Tavuk özellikle yumurta yaptığı yeri asla pislemez çünkü amacı orada yavru çıkarmaktır, köy yumurtaları irili ufaklı olur, tek tip yumurta alıyorsanız en iyi ihtimalle hibrit gezen tavuk yumurtası alırsınız, pahalı olan iyi olacak diye bir şey yok sırf bir yemek için 40-50 km yol gidenler 20 km gidip bir köye burada yumurta satan var mı diye sorsalar gayet uygun fiyata köy yumurtası alırlar şuan Balıkesir'de 50 krş hemde gerçek köy tavuğu yumurtası, yani SAKIN üzerinde pislik olan yumurta almayın, üzerinde minik pislik olma ihtimali %1 bile değildir o da tavuklar kış aylarında üşütürse falan tüylerinden bulaşabilir...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku

ikisi de a ile başlıyor fark etmez.

angara, erdoğanın emriyle artık gazi angara diye anılacağı için başında dötündenin G'si var..!!

8. DOÇEBANK : DAĞDA BİR ADAMIN İMDAT ÇIĞLIKLARI İLE TETİKLENECEK ÇIĞ TÜRÜ BİR OLAY PİAYASALARI ALT-ÜST EDECEK.

In general, there are three types of equilibria to distinguish: stable, unstable and metastable.

The bottom of the valley is stable;

top of the hill is unstable;

a dimple at the top of the hill is metastable.

Metastability is what seems stable, but is not -- a stable waiting for something to happen.

Avalanche is a good example of metastability to keep in mind -- a totally innocuous event can trigger a cataclysmic event (e.g. a skier’s scream, or simply continued snowfall until the snow cover is so massive that its own weight triggers an avalanche).

http://www.zerohedge.com/news/2017-0...clysmic-events

Sayfa 867/1013 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •