Sayfa 907/1002 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,249 - 7,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bir avuç yunan tohumu,yani Rum-Ermeni karması koca Osmanlıyı darmadağın etti,bundan zevk duyan vatan hainleride islamı aliye adına yunanı savundu,bizdede hala kırıntıları mevcut Fesli kadir gibi uzantıları...Bir avuç yunan demişken adamlara destek verdi emperyal güçler,son model bilimsel silahların her türlüsü ve halada bu yunan tohumlarını destekliyor emperyal kuvvetler,onlarda bize kafa tutuyor,zamanında bu silahların yarısı Atamızda olsaydı,balkanlar dahil ortadoğu içinde olmak kayıdı ile bize dahil edildiydi,çok zor şartlarda vatan savunuldu,Leninin verdiği silahlarlan,utanmadan şimdi hakaret ediyorlar...En acı olanıda o Mübarek adama sırtını dayayıp onun aleyhine atmaları

https://odatv4.com/analiz/ataturk-ve...3042047-182725
     Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Avroları peşin verirlerse, bu hükümet her şeyi yapar. İnsan çöplüğüde olur, nükleer çöplükte !!
    [emoji106][emoji106][emoji106][emoji122][emoji122][emoji122]

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Hüseyin Avni (Arıburun)

57. Alay Komutani

Doğum 1874 Manastır
    Ölüm 13 Ağustos 1915 (41 yaşında) Gelibolu Yarımadası, Çanakkale

Rütbesi Kaymakam ( Binbasi )

Çanakkale Savaşı'nda 57. Piyade Alayı'nın komutanı. Eski Hava Kuvvetleri Komutanı ve Cumhuriyet Senatosu Başkanı Emekli Orgeneral Tekin Arıburun'un babası.

Son ferdine kadar sehit olan 628 evladimizin basinda sehit dustu.

Ataturk tarafindan verilmis olan Alay Sancagi, bugun Avustralya'da bir muzede sergileniyor.

Altinda, bu sancak asla teslim alinamamistir yaziyor.

Bizler ( 1050 - 1960 dogumlu olan nesil ) ilke,inkilaplari isiginda yetistigimiz ve bu ilkelerden asla sasmadigimiz Ata'mizdan vaz gecemeyiz.

Eger bugun, evlatlarimiz torunlarimiz ve toplum icin bir deger tasiyorsak, bu ilke ve inkilaplardan asla sasmadigimiz icindir.

3.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Uğur Civelek'in bir sözü vardı.
    Sisteme güvenmediğin için paranı döviz ve altın yapıyorsun,
    ama o dövizi ve altını yine sistemde tutuyorsun.
    Doğru söylüyor. Bilgisayarda kaydı tutulan varlıkların hepsi spekülasyona malzemedir.

Emlaktaki tehlike ise vergi. Kimin ne kadar arsası, evi var hepsi kayıtlı.

Dolar bu zamana kadar iyiydi ama enflasyon yüzünden albesini düştü.

Bitcoin yine aynı şekilde tek tuşla değeri sıfırlanabilir bir başka spekülasyon aracı.

Fiziksel altın sisteme güveniniz yoksa en büyük kozunuz. 2. seçenek de fiziksel dolar/euro.

ytd.

4. Kaput para olarak tek tercih var dünyada frank

5. Fiziki teslimatlı dolar/tl vadeli işlem ve opsiyon sözleşmeleri geliyormuş. MB shortlamaya devam edecek mi bakalım

https://twitter.com/borsaistanbul/st...742681603?s=21

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Doğru söylüyor. Bilgisayarda kaydı tutulan varlıkların hepsi spekülasyona malzemedir.

Emlaktaki tehlike ise vergi. Kimin ne kadar arsası, evi var hepsi kayıtlı.

Dolar bu zamana kadar iyiydi ama enflasyon yüzünden albesini düştü.

Bitcoin yine aynı şekilde tek tuşla değeri sıfırlanabilir bir başka spekülasyon aracı.

Fiziksel altın sisteme güveniniz yoksa en büyük kozunuz. 2. seçenek de fiziksel dolar/euro.

ytd.
    Gereksizlerden sonra sıra başlık konusuna ( dolar ) gelmiş. Ben de Civelek gibi düşünüyorum ama bazen bahçeye gömdüğüm yerleri değiştirmek için bankaları emanetçi olarak kullanıyorum. 20 gün önce İstanbula giderken emanet verdiğim şeyleri bugün geri istedim. Deste deste derya kuzularını önüme attılar. Dekontu önce imzalatıyorlar ya.... Desteleri şöyle sağa- sola şak şak yapınca aralardan bazılarının renginin değişik olduğunu fark ettim. vezneye '' cancağazım, sen yarın bu şeyleri benden alırmısın '' dedim. Kem- küm felan. Değiştirin bu eski şeyleri istemiyorum. Sadece ben değil , ana vatanı bile istemiyor bunlar vatansız vb. ....

Vezne şefi '' Abi bu kadar yeni şey kasada yok ki, ne yapalım felan '' haydi sayalım dedim. Say say tam 10 bin eski papel çıktı destelerin arasından. Bunları geri benim hesaba yatırıyorum, yarın çekmek üzere dedim. Eleman banka içinde 5 dk. kayboldu ve yeni 10 bin şeyle geldi. Anında kanırtıyorlar müşteriyi..

7. Dolarda eski diye birşey yok .

2000 öncesi değilse tabi küçük kafalı

8. konu disi olacak ama 8.20 den sattigim yesiller mevduatla 8.80 civarina geldi kar marji.

su an ki 8.40 dan alinir mi sizce?

% 5 arbitraj fena degil gibi sanki.

Sayfa 907/1002 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •