Originally Posted by
Mercury.59
HAYIRLI CUMALAR, GÜNLERÝNÝZ BUNDAN SONRA AYDINLIK OLSUN ÝNÞALLAH.
Yaklaþýk olarak 30.000 nin üzerinde ihlas holding hissedarýyýz.Yönetim yayýnladýðý hisse geri alým programýna uymamakta,,
göstermelik bir alým yaparak, onu da olasý þikayetlerin önüne geçmek için yaptýðýný ve arkasýnýn gelmediðini üzüntü ile
görmekteyiz.
Malum hisse bedelli sürecinde 1,40 -1.20 bandýna çekilerek, hissedarlarýn bedelliye katýlýmý saðlandý.Ancak ondan sonra hisse
hýzla geri çekilerek bu günkü 0,54--0,55 seviyelerine getirildi.Burada yatýrýmcýlar büyük bir maðduriyet yaþamaktadýr.Varlýklarý hiç
edilmektedir.Yönetim ve SPK bu duruma seyirci kalmaktadýr.Dahasý bu duruma hisse fiyatý getirilirken hisse BIST 50 nin içinde yer
almaktaydý.Þuan BIST 100 içinde yer almaktadýr.
Ülkemizin en saygýn kuruluþlarýnýn yer aldýðý listede yine saygýn kuruluþ olan hissedarý olduðumuz ÝHLAS HOLDÝNG hisselerinin
0,55 li fiyatlarla iþlem görmesi kabul edilebilir bir durum deðildir. Kar eden, özellikle son üç yýlda ülkemizde ki þirketler ve gruplar
içinde en fazla bedelli sermaye artýrýmý olanaðý saðlanan ve bunu da baþarýyla yapýp, mali kaynaklarýný yüksek oranda güçlendiren
holdingin hisse fiyatý ile oynanan oyun ve tezgahlarla yaklaþýk % 254 oranýnda (0,55-1,40 hisse fiyatý) baskýlanarak aþagý
çekilmesine ve hissedarlarýnýn mali kaynaklarýnýn yok olmasýna seyirci kalýnmamasý için gereken adýmlarýn ivedilikle atýlmasý için,
Baþta ÝHLAS HOLDÝNG YÖNETÝMÝ OLMAK ÜZERE SPK 'yý, EKONOMÝ BAKANLIÐI' ný ve bu konu ile ilgili görev kapsamýnda ve ilgi
alanýnda bulunan tüm kurum ve kuruluþlarý göreve davet ediyorum.Saygýlarýmla
yatýrým tavsiyesi deðidir.
Yer Ýmleri