Sayfa 152/1006 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Çocuk yapmanın 2 sebebi var:

1, ileride bana bakar.
    2, hayatta yapacak bir şeyim kalmadı biraz da bununla vakit geçireyim. bir nevi kendine görev yükleme. oyunda yeni bölüm açmak gibi.

yoksa kimse türünün devamı gibi bir konuyu düşünmüyordur bence. öyle söylese bile düşündüğünü sanmıyorum. insan ne yapıyorsa bencilce, kendisi için yapıyor.

evlilik de aynı, çocuk da aynı. ikisini de yapmak kişiyi dezavantajlı bir konuma sokuyorsa ya da kişi öyle düşünüyorsa ikisinden de vazgeçiyor.

Evlenmeyi gereksiz görenler ve çoçuk yapmayı düşünmeyenlerin bu sitede para kazanmak için stress sahibi olmasına da gerek yoktur.
    Kazandığını o gün harca netice da bakacak aile istemiyorsun.

sonuçta kazanıp biriktirip öleceksin paran ortada kalacak,
    yada sevmediğin kardeşinin çoçuklarına kalacak.

kazandığın kadar değil harcadığın kadar zengin değil misin ?
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

2. Sayın toprak serdar söylediklerine aynen katılıyorum ayrıca en az bir çocuğun olmalı sen babalık duygusunu tatman için kadının da annelik duygusunu tatması için ayrıca onun büyüyüp gelişmesini görmek en güzel şey zenginsen daha çok çocuk yapabilirsin. O da sana kalmış sonuçta birileri o parayı harcayacak

Cocuk yapmaya gerek kalmadi.suriyelilerde 10 cocuk var.afganlilrda geliyor.onlara bakariz artik.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Evlilik zorunlu ve önemli degil ama çocuk olayı çok kritik. 69 yaşında, çocuksuz ve 2020 yılındaysan ekmeğini suyunu polis veya komşu dışında getirecek kimsen olmaz. Pandemi döneminde 65+ evlere tıkıldı resmen.
    Toplumsal tepkiler olmasa cristiano ronaldo stili anasız cocuk yetiştirme en iyisi.

Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Evlilik zorunlu ve önemli degil ama çocuk olayı çok kritik. 69 yaşında, çocuksuz ve 2020 yılındaysan ekmeğini suyunu polis veya komşu dışında getirecek kimsen olmaz. Pandemi döneminde 65+ evlere tıkıldı resmen.
    Toplumsal tepkiler olmasa cristiano ronaldo stili anasız cocuk yetiştirme en iyisi.
    Çocuk hain çıkabilir. O yüzden en az üç tane yapmak lazım.

16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by mistyimage Yazıyı Oku
    Çocuk hain çıkabilir. O yüzden en az üç tane yapmak lazım.

16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ailesini katleden 14 yaşındaki çocuktan ‘psikolojik baskı’ iddiası

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...diasi-6619873/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    O yaşta tanıdığım babası var miras kalınca çocukları kapı önüne koyan çocuklar bana bakar diye umrunda olmadı

8.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Evlenmeyi gereksiz görenler ve çoçuk yapmayı düşünmeyenlerin bu sitede para kazanmak için stress sahibi olmasına da gerek yoktur.
    Kazandığını o gün harca netice da bakacak aile istemiyorsun.

sonuçta kazanıp biriktirip öleceksin paran ortada kalacak,
    yada sevmediğin kardeşinin çoçuklarına kalacak.

kazandığın kadar değil harcadığın kadar zengin değil misin ?
    Yanlış bakış açısı, hayatta kalmak için yaşamak için para kazanmak zorundasın. Nasıl ki avcı toplayıcı ilk atalarımız hayatta kalmak için ava çıkıyordu bizde hayatta kalmak için para kazanmalıyız. Bu siteyede para kazanmak için giriyoruz. Bana ölene kadar yetecek param olduğu anda zaten girmem bu siteye. Yada zevkine girerim şuan zorunlu olduğunu düşünüyorum burayı takip etmeyi. Ben bana yetecek kadar paranın derdindeyim. Yoksa ben öldükten sonra şuan kalacak buna kalacak veya o kadar biriktir ama harcamadan öl gibi streslerim yok. Tek bir stresim var yaşadığım sürece bana yetecek kadar param olmalı. Şuan yok o yüzden çalışmaya izlemeye devam.

Duygusal yaklaşmayın. Biliyorum hassas konular insanları aileden çocuktan soğutmak gibi bir düşüncem yok. Bu sitenin biraz daha feleğin çemberinden geçmiş insanlardan oluştuğunu düşündüğüm için yazdım. Fikir alışverişi babında. Yoksa elbette evlenin ve çocuk yapın. Hayatta bir amacınız olsun.

Sayfa 152/1006 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •