https://eksisozluk.com/2-eylul-2021-...ylemi--7020575
şurada betoncularla alıcılar birbirlerini yiyorlar![]()
https://eksisozluk.com/2-eylul-2021-...ylemi--7020575
şurada betoncularla alıcılar birbirlerini yiyorlar![]()
Valla benim girdiğim kağıtlar işyat,gusgr,klimasan,banvit vs olunca şu anda emin olun sayfalarına girip ulan şu kadar lotum vardı satmasaydım ne olurdu diye hesap dahi yapamıyorum,moralim bozulur diye grafiklerine bile bakmıyorum.Borsa borsadır,borsa şu anda ucuz,bir kağıda da şu anda baya para yatırdım belki ondan çok objektif değilimdir o da ayrı konu tabi))))))
Konut sıkıntısı olduğu doğru da, 1500'lük evin 3500 olması, 2000'lik evin 5000-6000 olması falan tamamen palavra bence.
Rakamlar çok fazla abartılmış.
BBC, DW, veya 140 journos gibileri ülkede huzursuzluğu körüklemek için abartıyor,
muhalifler, hayatı (evet gerçekten pahalı fakat) olduğundan daha da pahalı göstermek için abartıyor,
iktidar yanlıları da bir zamanlar pahalılığın suçunu "fırsatçı marketlere" attıkları gibi, şimdi de "AKP'nin bir kabahati yok, ev sahipleri fırsatçı yea" cevabını ceplerine hazırlamışlar, durumdan memnunlar. Teflon tava gibi bu kabahatten de sıyrılacaklar.
Yani ev sahiplerine bok atmak, muhalefetiyle, iktidarıyla, kiracısıyla, yabancı medyasıyla, tüm kesimlerin işine geliyor.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Insaf diye bir şey var.
"Beton beyinli" diye mesaj yazan, her iki cümlesinden biri bu olan kişi bu başlıkta senelerce yazdı.
Kimsenin umurunda olmadı.
Diğer başlıklarda küfür edenlere nasıl gözünüzü kapatiyorsaniz, buna da kapatmistiniz.
Siz küfür etmiyorsunuz, medeni ölçülerde yazismayanla da yazismiyorsunuz. Ama bazı şeylere gözleriniz kapalı.
Yani şimdi burası bir forumsa, hiç kimse etkilenmedi mi?
Bu mesajları yazıp şimdi ortadan kaybolanlarin, insanların ev sahibi olması umurlarında bile değildi.
Onların derdi kriz olsun, ev fiyatları coksun, bankalar batsın, işsizlik ayyuka çıksın böylece hükümet gitsin di.
Onlar bu başlıkta siyaset yapıyorlardı.
Hiç biri ortada yok. Ama hükümet de CB'de gidiyor.
@erefefik
Corona önlemi olarak konut kredi faizlerini %0,64'e düşüren devletimizi dinledim...
Kredi çekerek tatile çıktım!!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Ülkeye , 10milyona yakın sığınmacı getirileceğini düşünemedim...
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Yer İmleri