Sayfa 872/1013 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922972 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 6,969 - 6,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Bu arada, hisse.net te başka hiç bir topik yoktur ki, zıt görüşlere bu kadar tahammülsüz olunsun. Bu topiğe yazan herkes, illa dolar yükselecek mi yazmak zorunda Sn.Bora Bey??
    Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. stres yapmayın 3 günlük dünya.
    dolar bu iner de çıkar da.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

3. 2-3 hafta içinde dip çalışması biter görünüyor. YTD

4.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Masallah memlekette su gibi dolar fiskiriyor sanki...Dolar mevduatlara 200 milyara dayanmis....onlarca milyar dolar FETO cular ve yurt disinda ev alanlar goturdu..Tum bunlara ragmen dolar asagiya suzulmeye devam ediyor....Demekki bu ulkenin kayitsi ekonomisi gibi kayit disi dolarida coktur..Kimbilir yurt disindaki Yabanci bankalarinda bu milletin kac yuzmilyar dolar yatiyordur....
    Kurumsal veya bireysel mevduat sahipleri oldu da bir kriz çıktı dolarlarını bankadan çekmek isterse,
    Bankalarda o kadar dolar var mı ki?

"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

5.  Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Kurumsal veya bireysel mevduat sahipleri oldu da bir kriz çıktı dolarlarını bankadan çekmek isterse,
    Bankalarda o kadar dolar var mı ki?

yassah derik.

noolmiş yani.

Tekniğe inanma,Tekniksiz kalma.

6. dolar endeksi 100'ün üstüne çıkarsa adamlar aman Türklere 200 milyar kakaladık doları 3.50'de tutalım mı diyecek..?

ya da trump vergi paketinde adımlar atmaya başlarsa, biz Türklere 200 milyar itelemiştik dolar endeksini artırmayın mı diyecekler..?

millet dünya bizim etrafımızda dönüyor zannediyor..!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by faruko Yazıyı Oku
    Borsacı tabiri işte, anladınız siz onu. Hani tavan tavan giden hissenin cazibesine kapılıp zirveden malı yüklenir ya KY. Onun gibi..
    Anlamadım ben onu...

Bana iteklenme durumu mu var yani?

Faruko bey...

Bir hisse başlığına gidip de, o başlıkla sıkı ilişkisi olmayan arada bir uğrayan bir kişi " iteklediler size " dediğinde ne tepki görürse odur benim de verdiğim.

Önce edep...

Sonra ders.

8. Dolar hesapları 200 milyar değil, o kadar yorum yapılmış, bir kişi açıp doğrusuna bakmamış. 118 milyar dolar bankalardaki hesap, daha önce 120leri geçtiği olmuş, şu an rekor düzeyde değil ama yakınız.

Sayfa 872/1013 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •