Artan

33,34 10.21 18:10
33,44 10 18:10
47,30 10 18:10
62,70 10 18:10
5,84 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

103,60 -9.99 18:10
8.375,00 -9.99 18:10
28,36 -9.97 18:10
155,60 -9.95 18:10
525,50 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.538.610.047,82 18:10
7.853.192.164,25 18:10
6.366.832.090,52 18:10
6.274.252.888,63 18:10
6.089.517.461,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1399 madde; 1 - 8 arası.

Konu: NTHOL - Net Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by hurolg Yazıyı Oku
    Sizin söyledikleriniz normal bir borsada olması gerekenler...fakat diğer arkadaşlar elindeki malı tanıyorlar o yüzden böyle yazıyorlar...çünkü karşımızda normal, dürüst, yatırımcısını düşünen ve ortak çıkarlar için hareket eden bir patronaj ve yönetim söz konusu değil ne yazık ki...bu camia küçük herkes herkesi biliyor sonuçta....

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu yazdıklarımın "normal borsa", "normal patron", "normal yatırımcı" vs. ile ne ilgisi var. Somut şeyler yazıyorum. Denkleme dünyanın en namuslu patronunu veya en namussuz patronunu koyun, yazdıklarım özelinde hiçbir şey değişmez ki. Lütfen bir okuyun önce.

Ha şahsi görüşümü söyleyeyim, Besim Tibuk bu forumdaki herkesten (hadi %95 diyelim de herkes kendini %5'e koysun) daha ilkeli ve sağlam duruşlu bir adamdır. Bunu hiç tahmin etmeyeceğiniz adamlar da bilir ve kendisine büyük saygı duyar.

2. Incognito123, yazdiklarindan ukala biri oldugun anlasiliyor. Bana gore Kendini bilgili sanan cahiller kategorisindesin. Bos bos yazip forumu kirletme. Herkes kendi gorusunu yazabilir. Baskalarinin yazdiklari ile dalga gecme hakkini sana kim veriyor. Bu arada yazdigin o yuzde bes grubuna senin giremeyecegin kesin ayrica.

3.  Alıntı Originally Posted by incognito123 Yazıyı Oku
    Bu yazdıklarımın "normal borsa", "normal patron", "normal yatırımcı" vs. ile ne ilgisi var. Somut şeyler yazıyorum. Denkleme dünyanın en namuslu patronunu veya en namussuz patronunu koyun, yazdıklarım özelinde hiçbir şey değişmez ki. Lütfen bir okuyun önce.

Ha şahsi görüşümü söyleyeyim, Besim Tibuk bu forumdaki herkesten (hadi %95 diyelim de herkes kendini %5'e koysun) daha ilkeli ve sağlam duruşlu bir adamdır. Bunu hiç tahmin etmeyeceğiniz adamlar da bilir ve kendisine büyük saygı duyar.
    Kim neyi ne kadar biliyor diye buraya test yapmaya mı gönderdiler seni? Besim Amcaya saygılar hürmetler.Ama lütfen ona iletiver.Herkesi öpebilmesi mümkün değil.Hiç olmazsa piyangoyu tutturacaklara biraz bonkör davransın eli açık olsun.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by incognito123 Yazıyı Oku

Hadi arkadaş hadi başkasina bulaş...yaşın kaç bilmiyorum ama bu yaştan sonra kimin ne olduğunu senden öğrenecek deģilim...senin bahsettiğin kişiyi senden iyi tanırım, bilirim...hanutçuluktan başlayıp da 200 ortağı çırak çikarıp nerden nereye geldiğini onu tanıyıp bilenlere git sor önce...sanırım sen de şirkettensin anladığım kadarıyla...şirketten neyi kastettiğimi de sanırım herkes anlamıştır... Bundan sonra benim yazdıklarimı alintilayıp da benimle muhatap olma...artık cevap vermem sana...ne olduğunu açık ettin...

5.  Alıntı Originally Posted by hurolg Yazıyı Oku
    Hadi arkadaş hadi başkasina bulaş...yaşın kaç bilmiyorum ama bu yaştan sonra kimin ne olduğunu senden öğrenecek deÄ£ilim...senin bahsettiğin kişiyi senden iyi tanırım, bilirim...hanutçuluktan başlayıp da 200 ortağı çırak çikarıp nerden nereye geldiğini onu tanıyıp bilenlere git sor önce...sanırım sen de şirkettensin anladığım kadarıyla...şirketten neyi kastettiğimi de sanırım herkes anlamıştır... Bundan sonra benim yazdıklarimı alintilayıp da benimle muhatap olma...artık cevap vermem sana...ne olduğunu açık ettin...

Önce ithamda bulunup, sonra yazdıklarımı alıntılayıp benimle muhatap olma diyor. Ne enteresan karakterler var dünyada.

Evet ben "şirkettenim". Sen de Besim Tibuk'un ciğerini biliyorsun. Bu kafayla devam.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •