Sayfa 87/174 İlkİlk ... 3777858687888997137 ... SonSon
Arama sonucu : 1392 madde; 689 - 696 arası.

Konu: NTHOL - Net Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Tanımıyorsanız o yazıları hiç yazmayın.Çünkü size o cevap verenlerden bazılarının BEsim beyi çok iyi tanıdığı belli.

Evet bu ülkede kanunlar aynı olabilir ama bazı durumlar patronun kim olduğuna göre değişir.Hele bu BESİM Bey sözkonusuysa nirvanaya kadar ulaşabilir.

Yerinizde olsam Besim Bey'i bu kadar savunmazdım.Çok nazikçesini yazdım.Çünkü kendisi bu Ülkedeki finans sisteminden dibine kadar faydalananların en başında gelenlerdendir.

İstanbul yaklaşımı olmasa topu dikmişti.Nereden nereye geldi ; Şimdi çıkıp bazı eleştiriler yapıyor You tube da konuk olduğu programlarlarda falan komik oluyor. Bir dost.
    Öncelikle seviyeli cevabınız için teşekkürler.

Şimdi yine ukala diyenler çıkacak da, öyle zannediyorum ki İstanbul yaklaşımı ile ilgili biraz daha okuma yapmanız lazım. İstanbul yaklaşımı dediğiniz, devlet kaynaklı çıkan bir kriz sonrasında reel piyasayı kurtarma amaçlı çıkmıştır. Net Holding, devletten 1 kuruş destek almadan, bankalarla borç yapılandırmasına girmiştir ve bütün borcunu da ödemiştir.

Bu durum, Youtube programlarında yaptığı hangi eleştiriyi komik duruma düşürüyor? Yani sizin mantığınıza göre, devleti eleştirebilmek için, hayat boyu zor duruma düşmemiş olmak mı gerekiyor? Üstelik direkt olarak devletin çıkarttı bir krizde bile zor duruma düşünce, artık komik duruma düşmeden devleti eleştirme hakkımızı kayıp mı ediyoruz?

2. Hangi parayla, nasıl yaptı?Bilmiyorsunuz değil mi?Bilseniz bunları yazmazdınız.İşte size o cevapları verenler o kısmı çok iyi biliyor.Ve emin olun kendisi yazdıklarımı okusa zor itiraz eder ama siz itiraz edebiliyorsunuz yazdıklarıma.Hürmetlerimle.

Mesele devleti eleştirmesi değil.Besim Bey'in eleştirmesi.Bence teşekkür etmesi lazım bir çok konuda.Ağzından duymazsınız ediyordur da...

Yol yakınken vazgeçin bu sevdanızdan.

Neyse bunların çoğunun yeri zaten burası değil.Bu son cevabımdır.En önemli yazı bugün ilk yazdığım yazı diğerleri magazin.Herkese hayırlı bol kazançlar dilerim.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by incognito123 Yazıyı Oku
    Bu yazdıklarımın "normal borsa", "normal patron", "normal yatırımcı" vs. ile ne ilgisi var. Somut şeyler yazıyorum. Denkleme dünyanın en namuslu patronunu veya en namussuz patronunu koyun, yazdıklarım özelinde hiçbir şey değişmez ki. Lütfen bir okuyun önce.

Ha şahsi görüşümü söyleyeyim, Besim Tibuk bu forumdaki herkesten (hadi %95 diyelim de herkes kendini %5'e koysun) daha ilkeli ve sağlam duruşlu bir adamdır. Bunu hiç tahmin etmeyeceğiniz adamlar da bilir ve kendisine büyük saygı duyar.
    Hadi arkadaş hadi başkasina bulaş...yaşın kaç bilmiyorum ama bu yaştan sonra kimin ne olduğunu senden öğrenecek deģilim...senin bahsettiğin kişiyi senden iyi tanırım, bilirim...hanutçuluktan başlayıp da 200 ortağı çırak çikarıp nerden nereye geldiğini onu tanıyıp bilenlere git sor önce...sanırım sen de şirkettensin anladığım kadarıyla...şirketten neyi kastettiğimi de sanırım herkes anlamıştır... Bundan sonra benim yazdıklarimı alintilayıp da benimle muhatap olma...artık cevap vermem sana...ne olduğunu açık ettin...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by hurolg Yazıyı Oku
    Hadi arkadaş hadi başkasina bulaş...yaşın kaç bilmiyorum ama bu yaştan sonra kimin ne olduğunu senden öğrenecek deÄ£ilim...senin bahsettiğin kişiyi senden iyi tanırım, bilirim...hanutçuluktan başlayıp da 200 ortağı çırak çikarıp nerden nereye geldiğini onu tanıyıp bilenlere git sor önce...sanırım sen de şirkettensin anladığım kadarıyla...şirketten neyi kastettiğimi de sanırım herkes anlamıştır... Bundan sonra benim yazdıklarimı alintilayıp da benimle muhatap olma...artık cevap vermem sana...ne olduğunu açık ettin...

Önce ithamda bulunup, sonra yazdıklarımı alıntılayıp benimle muhatap olma diyor. Ne enteresan karakterler var dünyada.

Evet ben "şirkettenim". Sen de Besim Tibuk'un ciğerini biliyorsun. Bu kafayla devam.

5. Sana ne ya elalemin kafasindan...bir tek senin mi kafan mükemmel...ne biçim bir ego nasıl bir kibir ve nasıl bir düşünce yapısı anlaşılır gibi deģil...sana mı soracak millet ne düşünüp ne yazacağını...

6. Ayrıca sana bir kötü itham yok ki..."şirketten" de olabilirsin bir çok insan çeşitli şirketlerde olabiliyor... bu itham ve kötü değil ki..beni ilgilendirmez istersen besimin danışmanı ol ya da avukatı...bunlar ayıp ya da yasak değil ki...sadece seni dikkate almam o kadar...

Buraya yeni gelip yazanlar var. SPK sizin şikayet mesajlarinizlami is yapar diye küçük yatırımcınin birlik olmasini engellemeye calisanlar var. Söyleyeyim ikinci ek süre iptali küçük yatırımcınin tepkisi ve genel kurulda hiçbir yabancı ile görüşmedik, zaten uzatma alırız havalarında olmalarindan 1 gün sonra geldi. Söyleyeyim burda SPK dan o gün orsa il ticaret mudurlugunden bulunan memur aranarak bizzat bilgi alinarak hemen o karar verildi. Bunun nedeni binlerce olan sikayetti. ANKARADAYIM, SPK YI ÇOK IYI TANIYORUM. UZMANLARINI TANIYORUM. biliyorum ki bu aralar gidecek olan binlerce yeni şikayetle ADIL olmayan bir fiyata hisselerin satışına izin vermezler. SIRKET YALAKALARI bilin artık KÜÇÜK YATIRIMCI bu şirkette hakkını sonuna kadar arayacak.

8. arkadaşlar boşuna kavga etmeyin bakın adamlar 1.750 milyon lot daha mal aldık diye yazı gönderiyorlar.ellerinden gelse piyasadaki bütün hisseleri alacaklar.siz neyin kavgasını veriyorsunuz.önümüzde 3 aylık bir sureç kaldı.156 milyon lot malın satısı için ondan sonra bu kağıdı kimse tutamaz.en az 5 katına gider..

Sayfa 87/174 İlkİlk ... 3777858687888997137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •