Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 135/1004 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: Viop XXXV

1. 4 e çıktım maliyet 1626
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    cesur adamsın.. biraz bekleseydin
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

dolardaki gevşeme ile endekste yeni bir oyun alanı açıldı, kullanacaklardır.

son dönemde havacılık ve banka hisseleri primlendi. ama tarihsel seviyelerden uzak elbette.. favorim olmasına rağmen kchol konusunda ise tereddütlüyüm, outperform etti endeksi son dönemde, biraz izleyeceğim..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3. bi hinlik üçkağıt olmazsa breakout geldi bence üst kata çıkıyoruz. bant değişimi yapıştır gelsin +3000

makineler sineğin yağını çıkarmaya programlanmış durumda.. mesela tüm havacılık hisseleri, tavhl, pgsus, thyao nerdeyse tandem halde gidiyor..fırsat (alfa) bulmak daha kolaydı ama şimdi makinelere programlamışlar..eskiden 1 ise şimdi belki 10 farklı odak..bizde o "10" 'un içindeyiz ama oyun zor..hissediliyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    makineler sineğin yağını çıkarmaya programlanmış durumda.. mesela tüm havacılık hisseleri, tavhl, pgsus, thyao nerdeyse tandem halde gidiyor..fırsat (alfa) bulmak daha kolaydı ama şimdi makinelere programlamışlar..eskiden 1 ise şimdi belki 10 farklı odak..bizde o "10" 'un içindeyiz ama oyun zor..hissediliyor..
    Makinelerin çarklarına çomak sokacaaz bekle başkan az kaldı.

6. birikmiş tl mi yeni ay girdiği için bugün 8,30 dan tl den dolara çevirdim.

fon kurallarına sıkı sıkıya bağlıyım...

7.  Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    bi hinlik üçkağıt olmazsa breakout geldi bence üst kata çıkıyoruz. bant değişimi yapıştır gelsin +3000
    Ya böyle bant değişimi mi olur gapla mapla ayak oyunuyla. Kimse inanmıyor herkes dışarıda. Makineler sürüyor bana göre şu an yukarı aşağı aynı olasılık.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ya böyle bant değişimi mi olur gapla mapla ayak oyunuyla. Kimse inanmıyor herkes dışarıda. Makineler sürüyor bana göre şu an yukarı aşağı aynı olasılık.
    Alış gelirse zaten +5000 yazar kağıtlar sürünüyor bir gelisme para girişi fayizden çözülüp gelecek para olması lazım madem gavur yoksa.

Hacı bazı u30 kağıtları nerdeyse 126,000 endeks seviyesinde halen..

Sayfa 135/1004 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •