4 e çıktım maliyet 1626SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
4 e çıktım maliyet 1626SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolardaki gevşeme ile endekste yeni bir oyun alanı açıldı, kullanacaklardır.
son dönemde havacılık ve banka hisseleri primlendi. ama tarihsel seviyelerden uzak elbette.. favorim olmasına rağmen kchol konusunda ise tereddütlüyüm, outperform etti endeksi son dönemde, biraz izleyeceğim..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
bi hinlik üçkağıt olmazsa breakout geldi bence üst kata çıkıyoruz. bant değişimi yapıştır gelsin +3000
makineler sineğin yağını çıkarmaya programlanmış durumda.. mesela tüm havacılık hisseleri, tavhl, pgsus, thyao nerdeyse tandem halde gidiyor..fırsat (alfa) bulmak daha kolaydı ama şimdi makinelere programlamışlar..eskiden 1 ise şimdi belki 10 farklı odak..bizde o "10" 'un içindeyiz ama oyun zor..hissediliyor..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
birikmiş tl mi yeni ay girdiği için bugün 8,30 dan tl den dolara çevirdim.
fon kurallarına sıkı sıkıya bağlıyım...![]()
Yer İmleri