Sayfa 955/1002 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,633 - 7,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    okulda cocuklara sadece sut değil öğlen vakti ekmek arası kuzu etinden döner (haftada 5 gün bıkan olursa yemesin napim ) söyle bol soğanlı verilmesi icun gereken vergi artışına şahsen ben raziyim.

manavda gördüm incire 30 lira yazmis.
    donerden sonra 5 top incir de verilsin.
    isteyene uzum de olur.
    cocuklari besleyelim.
    gerisine çözüm onerim yok maalesef...
    herseyi ben çözemem onu da başkası çözsün.
    Abi vergi artışıyla böyle bir şeyi yapmaya kalkan hükümeti derhal gönderirler. Çünkü kaos olur, pek çok insan, "böcek yemeye doğru gittiğimizi anlar". Bütün dünyada hükümetlerin görevi, bunu insanların anlamamasını sağlamak. Pandemi de bunun için. Neredeyse 2 senedir pandemi var. Geçen sene bu sene için biter, normal düzene geçeriz havası estiriliyordu. Şimdi de aşılama arttıkça yakında biter algisi var. Ama 4-5 sene daha sürebilir. Bunu dün bir profesör yazdı.

Yetişkinlerin meyvelerden vazgeçmesi gerekiyor. Meyveler çocuklar içindir. Yetişkinler sadece sebze, çocuklar öncelikle meyve, tabii ki sebze de yemeli. Meyveler fruktoz içerir, fruktoz kanser yapar. Bunları böyle sloganlarla yapmamız lazım. Tabii 1000 kişiden sadece 36 kişi kanser olsa da bu bilgiyi gizleyecegiz. Yetiskinleri meyve yemekten vazgecirdigimizde fiyatlar düşecektir. Fruktoz yetişkinleri kanser yapıyor. Çocuklar yakar onu, yetişme çağındaki çocukların meyvelere ihtiyaçları var.

Çocukların b12'ye ihtiyaçları var. Bunun için de haftada en az 3 gün kırmızı et yemeleri gerekiyor. Abi imkanı olan ismarlasın çocuklara be ya. Herkes kendi çocuğundan sorumlu olsa da çocuklar ülkenin geleceği abi. Bizim milletimiz bu hususta çok güzel bir millettir, kendi yemez, giymez çocuğuna yedirir, giydirir. Çevrelerine belli etmiyorlar ama önemli bir yuzdenin imkanları azaldı.

Twitterda faturaların ödenmesine aracılık eden çok kıymetli insanlar var.

Sizi tebrik ediyorum, siz de onlar gibi çok değerli bir kişisiniz.
    @erefefik

2. Filenin Sultanları nın sevincine TRT sansür uyguladı.

Filenin Sultanları nın Avrupa Voleybol Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya yı 3-0 yenmesi sonrası İzmir Marşı ile yaşanılan kutlamalar TRT tarafından yayınlanmadı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...guladi-1865135

Türkiye, ikinci çeyrekte yüzde 21,7 büyüdü

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,568
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Kaça kadar iner tahminen? Benim TA çok iyi değil. Tahmininiz varsa söyleyin de dolarların bir kısmını o fiyat gelince vatanına göndereyim.

4000 altı gelir mi ki?

ytd
    Hocam,grafiğin sol tarafında 2008 krizinin öncesi ve düşüşünü görmekteyiz, sol tarafta ise şu son 10--12 yıllık yükseliş,şayet 2008 krizi benzer bir düşüş yaşayacaksak çok daha aşağılara kayabiliriz

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Türkiye, ikinci çeyrekte yüzde 21,7 büyüdü
    Ben farkedemedim dostum.
    Büyüyen tek şey var bana göre.
    Benim fatura tutarları...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

6.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    Hocam,grafiğin sol tarafında 2008 krizinin öncesi ve düşüşünü görmekteyiz, sol tarafta ise şu son 10--12 yıllık yükseliş,şayet 2008 krizi benzer bir düşüş yaşayacaksak çok daha aşağılara kayabiliriz
    Bu grafiğin en solunda 2000'lerin başında oluşan obo mudur tepe midir ona benzemiyor mu şu an olan? O zaman 2008'deki gibi ani bir düşüş yerine yine böyle 1-2 yıl süren bir yedirmece ile 1997-2003'tekine benzer bir şekil de sanki oluşabilir gibi. O da yine 2500'ü gösteriyor.

ytd

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bu grafiğin en solunda 2000'lerin başında oluşan obo mudur tepe midir ona benzemiyor mu şu an olan? O zaman 2008'deki gibi ani bir düşüş yerine yine böyle 1-2 yıl süren bir yedirmece ile 1997-2003'tekine benzer bir şekil de sanki oluşabilir gibi. O da yine 2500'ü gösteriyor.

ytd
    Böyle bir düşüş için tetikleyici ne olabilir acaba? Fed faiz artırımı ilk akla gelen olsa da 2013 Mayısında varlık alımı azaltılacağı açıklanarak yapıldı ve faizler de yavaş yavaş artırıldı ama grafikte görüldüğü üzere ufak tefek düşüşler harici yükseliş hep devam etmiş taa ki geçen seneki corona düşüşüne kadar.

Bizim borsa 2013 Mayısından sonra dikiş tutmadı ama o tabi ki tamamen ayrı.

Bana sanki eğer geçen seneki corona benzeri hiç akla hayale gelmeyen olağan dışı bir felaket olmadıkça sp500 ufak tefek düzeltmelerle(en fazla %10 düşüş, o da tek günde değil) sonsuza kadar yükselecek gibi geliyor...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Türkiye'de halkın %2-3 gibi kısmının borsada hissesi vardır. Ama amerikada halkın %50'den fazlası direkt yada emeklilik fonları sebebiyle borsada hisse sahibidir. Şu saatten sonra hiçbir amerikan yönetimi borsada aşırı bir düşüşe sebebiyet verecek kadar bir para kısıtlamasına gidemez gibi geliyor bana.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 955/1002 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •