Sayfa 561/612 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611 ... SonSon
Arama sonucu : 4890 madde; 4,481 - 4,488 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1.  Alıntı Originally Posted by Küçükandonyadis Yazıyı Oku

Macd açısı da güzel, burdan çok sağlam dönüş yapacak inşallah.

Yapmazsa eğer borsayı bırakırım
    Çok iddialı olmuş 😃

İnşallah dediğiniz olur.Tahtacı nadasa bırakmış yada unutmuş burda hissesi olduğunu gidip baska tahtalarda cirit atıyor diye düşünüyorum bazen,artık aklıma birşey gelmiyor.Bende nadasa bırakırım Hayırlısı.
    Ytd.

2. Valla bu şirkette beni rahatsız eden tek şey içi geçmiş patronlar. Yahu böyle bir marka değeri olan şirketi biraz çabayla global bir oyuncu yaparlar. Globali geçtim iç pazar payını arttırırlar.

Hayırlısı olsun

3.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Çok iddialı olmuş ��

İnşallah dediğiniz olur.Tahtacı nadasa bırakmış yada unutmuş burda hissesi olduğunu gidip baska tahtalarda cirit atıyor diye düşünüyorum bazen,artık aklıma birşey gelmiyor.Bende nadasa bırakırım Hayırlısı.
    Ytd.

Hocam zaten 16 liralar dip. Buradan dönmese bile en azından durur buralarda. Ve bence alım gelmesi de yakındır çünkü 3. ve 4. çeyrek bilançoları ilk 2 bilançodan daha iyi gelecek diye düşünüyorum.

4. İnşallah Üstadım.Her ne kadar bir bağıntı kurmak sağlıklı olmasa bile gıda endeksi ciddi ciddi 2000 lere gidiyor.Yeni bir beklenti mi var acaba.

5. Petuna güveniyorum.. Tek sebebi de pnsüt ün geçmişten beri petun un da temettüsüne mali tabloları düzeltmekten için muhtaç olması..
    Son bilançoda görüldüğü gibi pnsüt ün yaşar birleşik pazarlamadan 150 milyon vadesi geçmiş 500 milyon civarı alacağı var..
    Kısa vadede çektiği 300 milyon kredi ve buna ödediği faiz var..
    Ybp üzerinden piyasaya verilen malın vadesi ve bunlara uyguladığı faiz ile pınar sütün ybp ye uyguladığı faiz sizce aynı mıdır? Bence kesinlikle değildir.. Karın önemli Bi kısmının holding de kaldığını pnsüt yatırımcısının çırak çıkarıldığını düşünüyorum
    Pınar ette bu denklemin tam ortasında pnsüt ün burdan aldığı temettü ve iştirak karları ile nispeten bilançosu daha derli toplu olmak zorunda olan Bi şirket konumunda

6. Petun kerhanesi gıdalar tavan olmuş tahtacı at penisi daha neyi bekliyorsun

7.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Petuna güveniyorum.. Tek sebebi de pnsüt ün geçmişten beri petun un da temettüsüne mali tabloları düzeltmekten için muhtaç olması..
    Son bilançoda görüldüğü gibi pnsüt ün yaşar birleşik pazarlamadan 150 milyon vadesi geçmiş 500 milyon civarı alacağı var..
    Kısa vadede çektiği 300 milyon kredi ve buna ödediği faiz var..
    Ybp üzerinden piyasaya verilen malın vadesi ve bunlara uyguladığı faiz ile pınar sütün ybp ye uyguladığı faiz sizce aynı mıdır? Bence kesinlikle değildir.. Karın önemli Bi kısmının holding de kaldığını pnsüt yatırımcısının çırak çıkarıldığını düşünüyorum
    Pınar ette bu denklemin tam ortasında pnsüt ün burdan aldığı temettü ve iştirak karları ile nispeten bilançosu daha derli toplu olmak zorunda olan Bi şirket konumunda
    Petunuda Çamlı yem iştirakinin zararı ile üzdüler ilk çeyrek.Elbet Çamlı Yem kâra geçer dönemin birinde.
    Ytd

Sayfa 561/612 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •