Sayfa 163/1006 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Nurol ytırım bankası yüz yüze çalışıyor. telefonla sadece eski müşterilerine bilgi- öneri veriyorlar. Bu anlamda size direkt oran veremem. Ancak ; bizzat giderek yüz yüze görüşürseniz ( kararlı davranışla örneğin % 21 altına bağlamam vb. ) sizlere mutlaka ilk defa da olsa iyi oran vereceklerdir.

Ayrıca Teb, Alternatif , Anadolu gibi oyucular 0,25 artırıma gittiklerine göre faiz düşmeyecek, artacak demektir.

Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi olarak alınamaz.

2. Yeni öğrendiğim bir olay da ; Qnb nin yatırım tarafınca oluşturulan bir fon iyi getiri sağlayınca bir yerlere sordum. Yabancılar 250 bin dolar ve üzeri gayrimenkul aldığında oturma izni veriliyormuş. Konut fiyatları çok şişince adamlar bu fona 250 bin dolar yatırarak gayrimenkul almış gibi işlem görüyorlarmış. Bu nedenle talep artmış. Pek aklıma yatmadı ama bizim bilmediğimiz çok fazla şeyler olduğunu düşününce inanmak istedim.

3. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by mevduat Yazıyı Oku
    enpara aylık 18.5 faizi 19 olmuş
    enparaya katılmanızin yil dönümünde 0.50 puan daha veriyor
    Son düzenleme : paramanya; 01-09-2021 saat: 18:05.

Ucuza ev yapilabilir.fabrikada.yalniz arsa maliyeti yuksek ve uzak.

6. Şimdi kontrol ettim. 18.50 görünüyor.

Alıntı Originally Posted by mevduat Yazıyı Oku
    enpara aylık 18.5 faizi 19 olmuş

7.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Gelecekte Yapay zeka herkesin işini elinden aldıktan sonra devletler vatandaşına "Evrensel Vatandaşlık Maaşı" verecek bunun yanı sıra aşağıdaki haberdekine benzer 3d yazıcılarının 40 bin TL civarında maliyetle 48 saatte inşa ettiği evleri verecekler.

https://www.emlak365.com/3d-baskili-...-olabilirsiniz

Bu da Türkiye'de yapılan yerli üretim: https://www.youtube.com/watch?v=vLJE_HozSH8
    Abi bizim kadınlar emin ol.5-10 tane aldırır. Gene aynı şey olur. Bazen bim,a101 indirimli günlerine denk gelirim. Kadınlar hala tencere tabaklar kapış kapış alıyor. Önce kendi sonra çocuklarına ondan sonra da torunlarına alıyorlar. Her evde 40 yıllık tencere tabak stoku vardır. Evde aynı şey olur

8. Çalışmaya gerek kalmadan devletlerin verdiği maaşlarla yetinmek bilmiyorum ya bence insanlar iyice körelecek, halihazırda ellerinde olan az buçuk zeka kırıntısından da olum birer zombiye dönüşecekler.

The Matrix gerçekleşiyor gibi. Yolun başındayken AI'lerin dibine dinamit konmazsa hepimizi bağlayacaklar skynet'e.

Sayfa 163/1006 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •