Sayfa 164/1006 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Çalışmaya gerek kalmadan devletlerin verdiği maaşlarla yetinmek bilmiyorum ya bence insanlar iyice körelecek, halihazırda ellerinde olan az buçuk zeka kırıntısından da olum birer zombiye dönüşecekler.

The Matrix gerçekleşiyor gibi. Yolun başındayken AI'lerin dibine dinamit konmazsa hepimizi bağlayacaklar skynet'e.
    Sanırım abd,Japonya vb devletlerin sorununu tartışıyoruz. Bence ya filipinler yada pakistan gibi bir yer olacaz. Acun abi ne survivorlar çeker. Gerçi çekmesine gerek kalmayacak gibi. Sokağa kamera koysa ne realty showlar olacak.

2. Post

Endonezya'nın eksiği yada fazlası nedir?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

3. Mevduatin bir kısmını burganda yıllık 18.50 ile bağladım (chucky ile beraber) .her ay çekimli olacak şekilde .yani net 18.50 üzerinde 30 -31 günlük periyotlarla faiz hesaba yatacak .bileşik herhalde 19.25 nete gelir.arti %5 stopajda yok .Chucky evvelki sene 24 net geçen sene 19.20 net bu senede 18.50 ile 3 sene uzun vade kaymaklı kadayif yerim diyor....3 senede % 60 faiz getirisi beğenmeyenin taş yağar başına diyor...ilk iki sene oldu.bu3.sene boğazimiza takılmaz inşallah dedim..çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar misali..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bahri yoldaş senin odeada durum nedir devam dimi bozmadin hepsini herhalde.. yanlış hatırlamıyorsam ..
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    alıcı olduktan sonra sıkıntı yok zama devam

Bill gross tahvil yatirimi cop yatirim demis.abd 10 yilliklar 1.3 te enflasyon 5 te.eksi reel faiz .ayni biz.bizde birde enflasyon yalan.

6.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bill gross tahvil yatirimi cop yatirim demis.abd 10 yilliklar 1.3 te enflasyon 5 te.eksi reel faiz .ayni biz.bizde birde enflasyon yalan.
    bence ABD'deki de yalan. Orada da aynı bizdeki gibi gramajdan kısmalar başlamış. Bir sürü yerde haberini gördüm.

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Mevduatin bir kısmını burganda yıllık 18.50 ile bağladım (chucky ile beraber) .her ay çekimli olacak şekilde .yani net 18.50 üzerinde 30 -31 günlük periyotlarla faiz hesaba yatacak .bileşik herhalde 19.25 nete gelir.arti %5 stopajda yok .Chucky evvelki sene 24 net geçen sene 19.20 net bu senede 18.50 ile 3 sene uzun vade kaymaklı kadayif yerim diyor....3 senede % 60 faiz getirisi beğenmeyenin taş yağar başına diyor...ilk iki sene oldu.bu3.sene boğazimiza takılmaz inşallah dedim..çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar misali..

Chuck'ın namını duydum.
    Sağlamcı.
    Gelip buraya yazsa süper olur.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Kısa vadeli sermaye kazancı önemli. Tahvil alanlar bunun için alıyor. Faiz için değil bence.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 164/1006 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •