Dün rpd hisselerden %0,72 artidaydi. Nasıl %0,03 getirdi bugün?
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün rpd hisselerden %0,72 artidaydi. Nasıl %0,03 getirdi bugün?
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rakibi Aoy icin konusacak olursam trade mantigiyla yatirim yapmistim. Dusukten aldim %10 gordum sattim genellikle. Ben sattiktan sonra %8-%9 yukari gitti yine ama pisman degilim. Cok volatil bir piyasasi var dusukten alip ruzgari arkamiza alabilirsek iyi kar verebiliyor. En son giris yaptigimda icln endeksi 21-22 civarinda idi. Tabi simdi cesaret edip yatirim yapamiyorum aoy a , her an dusebilecekmis korkusu var.
Serbest fonlardan memnun musunuz ? ODD , GZM ve GZN ile bir sepet olusturmayi dusunuyorum fakat once arabami satmam gerekli , cok kullanmiyorum zaten
O hisseler fondami artik bilmiyoruz. Yeni dagilimi gormek gerekli. Bugun icin hisse orani sadece %10 gozukuyor tefasta.
Selamlar sayın Black Mirror. Global'in GZM fonu bence oldukça başarılı, zaten aktif yönetilen bir MODEL Portföye dayanıyor ama GZN fonu maalesef çok volatil ve bence o kadar riske rağmen getirisi de nispeten kötü. GZM fonunu taşımaya devam ediyorum ama GZN fonunu cüzi bir kar ile sattım ve sanırım daha da bulasmam. ODD fonu hakkında çok bilgim yok maalesef ama sanırım daha önce forumda tavsiye edilen fonlardan bir tanesi de ODD fonuydu. Hiç almadım, sizi yanlış yönlendirmek istemem. Bence SF içerisinde en başarılı olanlardan bir tanesi de IIS, ve şu anda orada iyi bir kazanç yakalamış durumdayim.
M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri