Sayfa 973/1002 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,777 - 7,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Bizi opuyolar tabi
    O ayri
    Malesef

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ben bunların, ırkını bile ayıramıyorum.
    Özbekistan bariz Türk. Bu tipte bir sürü Türk vatandaşı var.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Moruk anlatamadım galiba bu adamlar uluslarüstü,iki şirket de senin olduktan sonra sen o chip işini dünyayı kaosa götürmek için kullanacaksan elbet bu krizi çıkarırsın.Adamların derdi artık para değil,sistem değişsin o sistemi de biz yönetelim istiyorlar.O yüzden o chip sorunu çıkarıldı.
    Şöyle birşey olamaz mı mesela, benim 1+1 ev var 1 milyon tl lik. mevduata yatırsam kemiksiz 150 bin filan faiz getirir bir senede. Ben bu evi elimde tutacaksam aylık 150/12= 12 bin gayme istemek hakkım değil mi

4. Patrik gardasim
    Mikrofon senin

Ben yatanzi

Herkezin ruyasina
    Illuminati kurukafa kemikler dernegi bilderberg deccal vs girsin))
    Hayirli geceler

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Misal TOGG yapacağız ,maşallah arabanın her bir aksamını ayrı ülkeye sipariş veriyoruz,e bunca yıl tofaş,renault şu bu üretilmiş bu topraklarda bunca yılda kedi olsak kasaplığı öğrenmemiz lazımdı di mi))))))))))
    Hazır araba firması vardı satılıkta, parasını verip alalım dedik, bize değil Fransızlara sattılar Opel'i.

Bazı şeylerin değeri parayla ölçülemez.

O firmanın sahip olduğu patentler, know-how'lar nasıl önemli demek ki, Türklerin eline geçeceğine daha ucuza da olsa Fransa'ya verelim dediler.

6.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Aklıma Ekmelettin İhsanoğlu geldi. Demek bu adamlar büyük oyun döndürdü
    Ekmelettin büyük oyundu. Tıpış tıpış da gittim verdim ve bunu yaptığım için kendimden nefret ediyorum.

Türkiye bir yola giriyor, tepede muhalefet iktidar anlaşıyorlar kendi payları için, arada bir didişip birbirlerine zarar veriyorlar ki tabanları canlı kalsın.

Tiyatro aşağı yukarı böyle. Ondan önce de, sonra da gittim defalarca aynı partiye oy verdim ama vermeseydim de fark etmezmiş. Tabanın eğitim seviyesi, bilinç seviyesi belli bir seviyenin üstüne çıkmadıkça zübükler bitmez memlekette.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İyi de moruk 40 yıl önce çinde hiç bir halt yok,40 yılda bu atılım nasıl oldu,bu kadar teknoloji nasıl oraya kaydı,o teknolojiyi hangi şirketler oraya götürdü.Bak bizde de renault ,fiat ,toyota yıllardır araba üretir ama adamlar fabrikaların kapısına kiliti vursalar biz araba falan üretemeyiz,e ne oldu bu kadar otomobil teknolojisi bizim sınırlarımızda olmasına rağmen bunca yıldır biz o teknolojinin sahibi olamadık,neden olamadık bence adamlar o görevi bize vermediler de ondan.O görev japonyaya koreye falan verildi.Çini de böyle düşün .Çin şu anda şirketlerin elinde olan onların yönettiği bir ülke ,o şirketlerin sahibi kimlerse çinin sahibi de onlar.
    Çin'i büyüten Amerika'nın içindeki küreselci güçler. Amerika içerisindeki hainler tarafından ihanete uğradı.

8. Benjamin yatırımcı ları! Daha doğrusu hala benjaminin bir yatırım olduğunu düşünen yatırımcılar...
    Birer paraşüt edinmelisiniz şu 40/45 gün. cool:;
    Bol kazançlar.

XT1635-02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    hakuna matara....memento mori.

Sayfa 973/1002 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz