Laa bu market nasi gidecek ahahahhaha beklenti uydurun
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Laa bu market nasi gidecek ahahahhaha beklenti uydurun
hocam bizim zaten artık faiz indir efendim bindir vay efendim şak şunu yap tarzında merkezi ve kağıt üstünde olan işleri bırakıp
ondan sonra esgimiş olan takkemizi öne atıp
bu mevsim meyveleri niçün bu fiyatta? bunlar bu fiyattaysa üretici hala neden memnun değil? sanayicinin derdi ne? bu insannar neden eve giderken gram altın alıp gidiyorlar gibi daha özlü sorulara yönelmemiz icap eder.
yoksa aaa enflasyon buymuş hadi toplanalım indir bindir bu 1 saatlik iş.
sortumu yarıya indirdim yukarı alırsa yeniden tam gaz basarım. Şelale istiyoruz yetmezzzzz.
endex taraf geri alışta maxsimum da yani longa çıkamıyor ama pull back la shortları gerim gerim germiş bir görüntüde, longlar içinde rahatlama yok,
tabi bu yorum damat istifa rallisine karşılık naci ağbal istifasının getirdiği şelale sonrasında yapılan puullll back içindir,
yoksa dipten gelen taze longlar, yada şimdilerde poz atan taze ayılar için değildir, day trader için hiç değil,..
genel durum ve kafa atışı gösteriyor
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
o ne biçim beklentiymiş öyle memet ?
faiz indirirse, yabancı kaçar- yerli kaçar, TL satış yer, sonuçta dolar yükselir " diye düşünmeleri, böylece borsanın bozulması gerekmez miydi ?? tam tersi geldiği halde borsa yine bozdu..
yani, olay beklentiydi, beklenmediydi değil- kuzuyla kurdun hikayesi bu memedim
Yer İmleri