Sayfa 976/1002 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,801 - 7,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Saat 10:00 da enflasyon verisi varmış. Bakalım ne gelecek, bence eksi reel faiz dönemine girdik.

2.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Selim Yaşar coronadan vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.

Mahkemeyi kazanmıştı.
    Aydınlıkta çıkmış haber:

https://aydinlik.com.tr/haber/selim-...vurgusu-255855

Selim Yaşar, Aydınlık gazetesinin Türkiye-Çin işbirliğinin yarattığı fırsatları konu alan 32 sayfalık özel ekine katkı sunmuştu. Üretimde atılım için Türkiye-Çin işbirliği fırsatları, Çin Büyükelçisi Deng Li, Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, ünlü iş insanları Murat Ülker, Ethem Sancak, Cankut Bagana, Selim Yaşar, Bekir Okan, Kemal Zorlu gibi isimlerin kaleminden anlatılmıştı. Selim Yaşar, şunları söylemişti: “İpekyolu’nun aslında bitiş noktası İzmir’dir. Bu yeniden gerçekleşebilir. Deniz ve demiryolu ipekyolunun son noktası olabilir. Bu durum, Ege Bölgesi’nden Çin’e ihracat kapılarını açacaktır. Daha önemlisi Çin’in Ege Bölgesinde yatırımlar yapması. Çandarlı limanını kamu özel ortaklığıyla Çin yapabilir. Ayrıca iki Çin Bankası İstanbul’da faaliyete geçti. Daha fazlası olmalı. Ayrıca İzmir’de de olmalı. Önce finansla başlamalıyız sonra teknoloji. Türkiye ile Çin arasında karantina anlaşması yapılmadığı için tarım ürünlerini yollayamıyoruz. Finans, lojistik, teknolojik işbirliği ve altyapı yatrımları konusunda işbirliği yapılmalı. Çin Türkiye’de madencilik yatırımları da yapmalı. Bu toplantının başlangıç olacağına ve devamının geleceğine inanıyorum. Biz Egeli işadamları olarak hazırız.”
    Ben ayvagobekli olmaz diyorum. Yaşar grubunun başında olsaydım yapmazdım. Dubai'ye tatile mi gitti?
    Perinçek ve Aydinlik bunu yapacak, onlara bir şey olmaz.
    Mesela Taliban, Çin ile böyle ilişkiler geliştirmeye kalkarsa olacak olan bu ışte.
    Selçuk Yaşar 96 yaşında ve sağ.
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

O mu?
    Evet odur. Bu haberden anlıyoruz.

https://apnews.com/article/lifestyle...a3aa555a901b3f

China bans men it sees as not masculine enough from TV
    Dişil güç neydi? Dişil gücü de karşılarına aldılar. End game...
    @erefefik

TÜİK: Ağustos TÜFE (Yıllık) %19,25 (Beklenti %18,70 Önceki %18,95)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Makyajlı oranlar bile 20 ye dayandı...

Reel faiz yok ,
    Sabit gelirlilerin maaşları makyajlı veri ile milli gelirden elde ettikleri pay sürekli düşüyor...
    Sabit gelirlilerin payı sürekli küçülüyor ise buradan kalan pay kimlerin kesesine akıyor.....

Neyse -40.2 milyar net eksi bakiye ile yola devam ...Bakalım Halk sandığa gidince bu gün çektikleri akıllarına gelecek mi yoksa vatan millet sakarya mı gelecek....

Neyse her şeyin hayırlısı ....Hak ettiğimiz şekilde yönetiliyoruz....

Bol kazançlar.....

6. Nankörlük etmeyelim %21.7 büyümüşüz(yersen) onunla avunmak varken niye enf. oranıyla mutsuz oluyoruz.

7. geçen gün arkadaşın dükkanındaydım.

şans o ya tuik elemanı kapıdan merhaba tuikten geliyorum xx ürününün fiyatı hala 350 tl mi zam geldimi diye sordu.

aynı zam yok dediler gönderdiler.

o sorduğu ürünün güncel liste fiyatı 790 tl neden böyle yaptıklarını sordumda hep geliyor aynı diyip gönderiyoruz dediler. şok oldum.

8. İndirim yaptık 200tl artık da diyebilirlerdi.

Sayfa 976/1002 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •