Sayfa 979/1002 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Böyle hsberleri okuyunca gözlerimi kapıyorum kendimi Isviçrede zannediyorum, sonra gözlerimi açıyorum meğer Afganistandaymışım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Türkçe meali şu, kasımda mektepler kapanır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Merkez Bankası'nın toplam rezervleri 27 Ağustos itibarıyla 118,3 milyar dolar (Önceki: 108,6 milyar dolar) - TCMB

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bunu okuyan öğretmenler epey bir kulak çınlatıyor şu an eminim. Öğretmen bir çok yakınım var. Hatta küçükken öğretmen olan komşularımızda vardı. çok geriye gitmeye gerek yok ancak ben lise yıllarında falan iken kabataslak bir hesap yapmıştık komşumun oğluyla o zamanki öğretmen maaşı yaklaşık 5-6 tane asgari ücrete denk geliyordu. peki ya şu an ??? ancak 2-3 asgari ücrete denk bir rakam alıyorlar. yani bu mu iyileştirmek ? dolara ve altına vursan hele zaten külliyen zarar.

Hele o 3600 ek gösterge kepazeliğine değinmek bile istemiyorum. 4 yıldır oyun oynar gibi her başları sıkıştığında yada bir seçim gündeme geldiğinde hemen ısıtıp o paçavra gazetelere temcit pilavı gibi servis ediyorlar! MÜJDE 3600 EK GÖSTERGE GELİYOR !!!

Tabiki hepsi takvim adlı paçavra kağıt parçasının her gün emekliye zam müjdesi verdiği asparagas haberlerinden farksız !

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Böyle hsberleri okuyunca gözlerimi kapıyorum kendimi Isviçrede zannediyorum, sonra gözlerimi açıyorum meğer Afganistandaymışım.

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sn fan,
    xx dediğiniz ürünün ne olduğunu hatırlıyorsanız yazabilir misiniz? Viop başlığında soruldu.

Bu arada elemanın biri büyük oyunu çözünce bir film senaryosuna ilham olmuş. [emoji23]
    Araba aküsü

6. Taksicinin 'Siz Almancısınız, 100 euro verin' teklifini kabul etmeyen yolcular saldırıya uğradı

Cennet cennet bu vatan cennet cennet. En güzeli Evropa'da kazanacan Türkiye'de yiyecen. Ama taksiciler mamanıza ortak çıkabilir dikkat

Ne yiyosun gardaş bize de virsee

7.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Amerika bence
    Sirf coin ler ve tabi dolar
    Degersizlesmesin
    Boyle dunyayi daha iyi dikiyom deye
    Afganistan dan cikti gitti
    Bence Çin'e yatırım yapmış uluslararası şirketler, Cin'dCin'den parayı çıkarabilmek için bitcoini icat ettiler.
    Adamı Çin Devlet Başkanı yapmaları yetmeye bilir. Bitcoini dolarin değerini kısmen koruyabilir. Altın ve gümüşün firlamasini da engelliyor.
    @erefefik

8.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Kuzu burayı okuyor sanırım.
    Pohlarını zeytin diye satmayı bırakmış.
    Karpuz diye satıyormuş...
    Kuzu burayı mutlaka okuyordur. Okumuyorsa aklına sasarim.
    @erefefik

Sayfa 979/1002 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •