Merkez Bankası'nın toplam rezervleri 27 Ağustos itibarıyla 118,3 milyar dolar (Önceki: 108,6 milyar dolar) - TCMB
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bunu okuyan öğretmenler epey bir kulak çınlatıyor şu an eminim. Öğretmen bir çok yakınım var. Hatta küçükken öğretmen olan komşularımızda vardı. çok geriye gitmeye gerek yok ancak ben lise yıllarında falan iken kabataslak bir hesap yapmıştık komşumun oğluyla o zamanki öğretmen maaşı yaklaşık 5-6 tane asgari ücrete denk geliyordu. peki ya şu an ??? ancak 2-3 asgari ücrete denk bir rakam alıyorlar. yani bu mu iyileştirmek ? dolara ve altına vursan hele zaten külliyen zarar.
Hele o 3600 ek gösterge kepazeliğine değinmek bile istemiyorum. 4 yıldır oyun oynar gibi her başları sıkıştığında yada bir seçim gündeme geldiğinde hemen ısıtıp o paçavra gazetelere temcit pilavı gibi servis ediyorlar! MÜJDE 3600 EK GÖSTERGE GELİYOR !!!
Tabiki hepsi takvim adlı paçavra kağıt parçasının her gün emekliye zam müjdesi verdiği asparagas haberlerinden farksız !
Taksicinin 'Siz Almancısınız, 100 euro verin' teklifini kabul etmeyen yolcular saldırıya uğradı
Cennet cennet bu vatan cennet cennet. En güzeli Evropa'da kazanacan Türkiye'de yiyecen. Ama taksiciler mamanıza ortak çıkabilir dikkat
Ne yiyosun gardaş bize de virsee
Yer İmleri