1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
şimdi bakın somali korsanlarına her gemi içun 3000 usd verselerdi, bütün gemiler aden körfezinden burnu kanamadan geçecekti,..
anlatabilyomuyum, bu iş bu kadar basit, kimse kimseye vermez,..bir gemi kirasına taşısa 15 000 gün usd alıyordu,..bu 2008 krisi öncesinde 80000 gün usd kira bedeliydi,
o nedenle silahlar konuştu ve somali korsanları ağır silahlar karşısında hafif kalan silahlarıyla kaybetti
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
burası somali korsanlarının yeresi ve hafif silahlarla ağır silahlarla donatılı bir palaya karşı mücadele ediyor,
.
çantacılar değişiyor, palalar değişiyor, simule değişmiyor amk, ben bunu defalarca test ettim,..
yanlışlarımda oldu, gititm bir gün mtx sin özel bir grafiğini ifşa ettim dedim bu bu işe yarıyor, kapattılar amk bir daha açmadılar, yalvardım olmadı,
bir daha asla,..asla bu budur demem,..uyandırmayacaksın,
o neysi biliyormusunuz, o gün 3000 puvan varsa yanılmadan tradeye girmeden alıyordu, ..veya satışı, ..çünkü barlar gövde bardı, doluydu, bu bara dizilen indiler ne kadar gevşek olsalarda bir asker disiplin içinde hareket ediyorlardı ben bunu forumda deşifre ettim ve 1 ay sonra kapattılar, çok zorladım baskı geldi asla dediler
gövde bar, dolu bar aklınızda kalsın, fitilden uzak durun
Yer İmleri