Sayfa 178/1006 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. İnternetten 185 liraya 5 litre soğuk sıkım zeytinyağı aldım tadına baktım genizimi yakmadı dondurucuya koydum orada 30 dakika içinde dondu donma testini geçti ama genizimi yakmaması beni şüphelendirdi

2. Zeytinyağı
    -Uzun süre havayla temas etmişse
    -20 derecenin üstü sıcağa maruz kalmışsa,
    -Güneş ışığına maruz kalmışsa,

O yağ sızma, erken hasat, soğuk sıkımda olsa niteliğini kaybetmiştir

O yüzden uygun şartlarda muhafaza edilmeyen yağlar gerçek değerini çoktan kaybetmiştir.

Bunlara dikkat etmekte fayda var

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    İnternetten 185 liraya 5 litre soğuk sıkım zeytinyağı aldım tadına baktım genizimi yakmadı dondurucuya koydum orada 30 dakika içinde dondu donma testini geçti ama genizimi yakmaması beni şüphelendirdi
    İnternetten özellikle Zeytin yağı almayı doğru bulmuyorum...Zeytin yağının faydası oleic asitten zengin oluşu ve E vitaminin her formunu barındırmasıdır...Internette satılan yağların bir kısmında kanola yağı karıştırıyorlar ...Kimyasal yapısıda zeytin yağına çok benziyor....

Kişisel önerim bir çiftçi bulun sezonunda o kişiden 20 lt teneke alın...Yıl boyu yağ ihtiyacınızı karşılar....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    İnternetten özellikle Zeytin yağı almayı doğru bulmuyorum...Zeytin yağının faydası oleic asitten zengin oluşu ve E vitaminin her formunu barındırmasıdır...Internette satılan yağların bir kısmında kanola yağı karıştırıyorlar ...Kimyasal yapısıda zeytin yağına çok benziyor....

Kişisel önerim bir çiftçi bulun sezonunda o kişiden 20 lt teneke alın...Yıl boyu yağ ihtiyacınızı karşılar....
    Aynen oyle yapiyorum.
    Akhisar bolgesinde, kendi uretimi olan, kendi de yiyen bir adamdan aldim 10 teneke, hem ureticiyi desteklemis oldum, hem de iyi kalite yag yiyorum.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Geçen hafta 5 lt yağ 100 tl dediğimde motor yağı denmişti .

Yılların yöresel ürün satan sokaktaki işyerleri de 110-120 TL ye satıyor çeşidi güzel yağları .

Demek ki ciddi düşüş var talepte veya mahsul bol fiyat ciddi düşmüş .

Bunları dükkan kirası eleman parası va verirken kargo ile internetten satabilirler gibi geldi .

Demek ki ayçiçek ile zeytinyağ arasında fark minimuma inmiş yada geçen seneki yağı elden çıkartmak için ciddi indirim yapıyorlar bilendim yani
    Ben ayvalık sarimsaklidayim şu an. 2. Kalite zeytin yağının 5 lt'si 180 tl, orta kalite 200 tl, iyi kalite 220 tl. 100 tl olan 10 numara motor yağıdır nokta.

6.  Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Ben ayvalık sarimsaklidayim şu an. 2. Kalite zeytin yağının 5 lt'si 180 tl, orta kalite 200 tl, iyi kalite 220 tl. 100 tl olan 10 numara motor yağıdır nokta.
    Antalyada üreticiyiz, litresi 20 TL’ye baba evladına vermez iyi kalite zeytinyağını

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Ben tariş ten alıyorum, yurtdışınada ihraç eden firma

*Çiğ yağ (en babası bu ama bu yıl çıkmadı, birkaç bin şişe üretiliyor, numaralı)
    https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...cig-yag-143250

*Asırlık (350 yıllık ağaçlardan)
    *İlk hasat

Bu 3 ünü tercih ediyorum, salata vs için

https://m.ta-ze.com.tr/urunler.aspx?u=2-zeytinyaglari

Sayfa 178/1006 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz