Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 197/1004 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Viop XXXV

Varda Space Industries

Uzayda ilk sıfır yerçekimi fabrikasını kurmaya hazırlanan bir şirket..

Aralık 2020'de (seed round) 9 milyon dolar topladı.
    Ve en son geçen ay A Serisi finansman turunu gerçekleştirdi ve burada 42 milyon dolar topladı.
    Bu, Varda Space Industries'in yaklaşık yedi ayda 50 milyon doların üzerinde bir gelir elde ettiği anlamına geliyor.

tüm bu sermaye ile şirket uzayda fiber optik kablolar inşa etmeyi planlıyor..

ilk başta garip gelebilir, ama mantıklı.
    Fiber optik kablolar, bilgi iletmek için ışık darbeleri kullanır.
    Bu nedenle, herhangi bir hafif üretim hatası, ağ performansında bozulmaya neden olabiliyor.

Ancak bir fabrika, sıfır yerçekimi üretim ortamında hatasız bir kablo üretebildiğinde,
    en kritik, hatasız ve zamana duyarlı uygulamalar için kullanılabilir.
    Ve zamana duyarlı dediğimizde, gerçekten nanosaniyelere kadar demek ..

(Takipteyiz,VArda)

2.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Birbirlerini cilalamadan sonra sıra dowa gelmiş...

Müthiş tespit, öne alalım ve yönetimin işini kolaylaştıralım...
    kardeşim madem 5.3.3.3.5.3.1.5.4.2.69.7.3.3.5.8 kırılımında sayım yapacak kadar ustasın, bi tane de bist30 analizi koy da görelim, yada usd/try analizi koy.. çok kırılımlı olmasına gerek yok- kasım.2020 başlayan itki şubat/mart gibi bitti görünüyor, şimdi ya bunun düzeltmesindeyiz yada orası uv tepe oldu, martta başlayan downtrend uzun sürecek, aşağı doğru yol uzun de.. bilgin mi yetersiz, cesaretin mi yok ?? nedir yani derdin, kendi kendine mastürbasyon yapmak mı- vay ben elliot biliyorum, işte ne biçim dow sayımı yaptım, afferim bana .. vay be ne gaden derin analiz, ne gaden sofistike bi paylaşım, şapka çıkartılacak entelektüel bir çaba

3. boş lafı bırakıp piyasaya bakalım- geçen hafta renk vermedi, vadelide 1600- 1630 gibi bi alsat bandı sözkonusu, bu limitler aşağı yada yukarı kırılırsa o yönde bi trend oluşabilir.. ben yukarı olacağını zannediyorum, bu hafta olmazsa öbür hafta, temel olarak absürd derecede ucuz hisse fiyatları zira..

ağustosta yabancı takasına ciddi miktar mal alındı, ve ürkütmeden almaya, mümkün olan en ucuzdan almaya özen gösterdiler.. ürkütmeden" stili biraz daha devam edecek gibime geliyor, yani belirgin bi trend oluşmadan mal toplama çabaları.. ne de olsa fiyatlar- gerçek olamayacak kadar ucuz

hisselerden tuprs ve thyao favorim.. akdeniz rafineri marjları hayatının en yüksek seviyesine ulaşmış durumda, tuprs 200 lira olsa yine borsanın en ucuz hisselerinden diyecektim.. sürpriz ecilc için bi kaç haber bekleniyo gayrimenkul projeleriyle alakalı, çevik biraderler tahtada, hareketin eli kulağında- çok beklemiş- çok ucuz.. plase dohol, hikayesini anlatmaya mezun değilim, ama vadeli tahtasının spot tahtasını belirlediği nadir bi hisse, göz önünde tutmak gereken bi tahta
    Son düzenleme : KaraKemal; 05-09-2021 saat: 22:07.

4. Ecilc ve thy ilgi alanımda değil. Dohol ve tupras ise çok yüksek oranda ilgi alanımda. Birinde zarardan kara geçiş var diğerinde ise senelerdir süren temel ucuzluk, ancak dohol son 6 bilancodur çok iyi sinyaller veriyor, elbet bu bilancolar fiyatlanır diye düşünüyorum.

Bu arada sn. El turco nun yazısı üzerine günlük barlara da baktım. Tekrar bir yutan ayı var, perşembe günü mumda yukarıda gölge var, yani yine gayet ayı bir formasyon oluşmuş günlükte. 1410 lara kadar en az gelmesi lazım normalde bu barın üstüne. Düşük bir ihtimal değil o gözle de izlemek lazım bence.

Ama ben hala açıkçası mal toplamak için böyle yaptıklarını düşünüyorum. Kasım ayında bu para geldiği için girip baya kazanmıştım, şimdi yine aynı para - hangi akla hizmet ise - geldi. O zaman hem dolar hem endeks nedeniyle %30 gibi kallavi bir zarar etmiş olmaları lazım ( ünlü ve şürekası ) ama manyak gibi geri geliyor, ulan ya bu sefer tutarsa diyorum, Naci başkan gitti ama biz ekmeğimize bakalım deyip 2 3 ay coşturabilirler. Bakalım nasip.

Bu arada bunlar giderken isyat ihya oldu. Yine gidecekleri zamanı bekleyerek atıyorum 200 bin lot short taşıyacak malı gücü varsa eninde sonunda ihya olur çünkü adamların çıkış tarzi insani bir çıkış değil gavura vurur gibi tabana vuruyor tahtaları. Bence yine öyle çıkacaklar. Ama daha değil

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    boş lafı bırakıp piyasaya bakalım- geçen hafta renk vermedi, 1600- 1630 gibi bi alsat bandı sözkonusu, bu limitler aşağı yada yukarı kırılırsa o yönde bi trend oluşabilir.. ben yukarı olacağını zannediyorum, temel olarak absürd derecede ucuz hisse fiyatları zira..

ağustosta yabancı takasına ciddi miktar mal alındı, ve ürkütmeden almaya, mümkün olan en ucuzdan almaya özen gösterdiler.. ürkütmeden" stili biraz daha devam edecek gibime geliyor, yani belirgin bi trend oluşmadan mal toplama çabaları.. ne de olsa fiyatlar- gerçek olamayacak kadar ucuz

hisselerden tuprs ve thyao favorim.. akdeniz rafineri marjları hayatının en yüksek seviyesine ulaşmış durumda, tuprs 200 lira olsa yine borsanın en ucuz hisselerinden diyecektim.. sürpriz ecilc için bi kaç haber bekleniyo gayrimenkul projeleriyle alakalı, çevik biraderler tahtada, hareketin eli kulağında- çok beklemiş- çok ucuz.. plase dohol, hikayesini anlatmaya mezun değilim, ama vadeli tahtasının spot tahtasını belirlediği nadir bi hisse, göz önünde tutmak gereken bi tahta
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Yükselmek için Bistin Johnun ve Hansın euro ve dolarına ihtiyacı yoktur... 80 li yıllardan sonra Beyaz Türkler, Bıyıklı Yabancı ve onların ardından Yurt dışına servet kaçıran Anadolu çakallarının Yurt dışında en az 500 milyar dolar varlıkları var....Bu paranın sadece %10'nu içeriye soksalar Bistin ilk durağı 5 dolar olur....Belki şu anda bir iktidar değişimini bekliyorlar...Ama şayet bir iktidar değişimi olmasa bile bunlar yine Bisti asla başıboş sahipsiz bırakmazlar......
    Çünkü Bist finansal piyasalarda hükümetlere karşı piyasa yapıcıların elinde hem önemli finansal araçlardan biri olmuştur hemde önemli bir yolma, yağma ve vurgun aracı olmuştur.... ....Eninde sonunda yıllarca sürecek yeni bir vurgun ve talan yükselişini başlatacaklar....

Bence 2022 de antreman niyeti ile sınırlı bir ralli yapacaklar.....Ama asıl büyük yükseliş 2023 de dünyayı genelinde borsa ve para piyasalarını vuracak büyük krizden sonra yani 2024 yılında başliyacağını düşünüyorum..

Tabi bunlar sadece benim şu anki şahsi ön görülerimdir.....Yanılma olasılığım elbette yüksektir...

6. https://www.google.com/amp/s/www.ntv...UECYGPq5KvBULA

Gardas haftasonu şu gelişme harici birşey yok.

Ve ppk var daha var. Bişey olmadan hayal guguklamaya devamke.

Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    https://www.google.com/amp/s/www.ntv...UECYGPq5KvBULA

Gardas haftasonu şu gelişme harici birşey yok.

Ve ppk var daha var. Bişey olmadan hayal guguklamaya devamke.
    Çimentocuları hoplatmışlar bakalım...
    Ya rab bir inşaat uğruna...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

8.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Çimentocuları hoplatmışlar bakalım...
    Ya rab bir inşaat uğruna...
    Orta vadeli program da açıklanmış dayı.

Mesela şöyle vermiş haberi..

https://m.haberturk.com/iste-ovp-dek...182988-ekonomi

Başka ne oldu diye bakıyorum PCR muhabbeti gelmiş biraz

Yeni haftada varsa bişey yazın dayı Amerikan marketinde ki trilyon dolarlık balonlar bizi ilgilendirmiyor bizim pddd 0,50 altında zaten neyy hahahahahahahhahahshzhahah

Sayfa 197/1004 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •