Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 205/1004 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    Bu zamana kadar bu adama oy verenler suça ve başarısızlığa ortaktır.
    Hepsi CEHAPE nin kabahati

2.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Toasosa zayıflama var gibi ne zaman cakacaz ucundan batırdım. Hisetmeyecek kadar bilmem kaçıncı deneme
    sana kısa açma demiştim açtıkça yukarı sürüyor adamlar

3. cuma günü kırmızıya dönen
    saatlik viop ve x30 renko barlar
    henüz yeşile dönemedi

4. 1619.5 lönkleri azalttım, 1 cetonluk lönk ile devam.

5.  Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    2023 hedefleri dunyanin 10 büyük ekonomisi olmak - milli geliri 2 trilyon dolar yapmak - kişi başına düşen milli gelir 20 bin dolarin üzerine çıkarmak - 500 milyar dolar ihracat yapmak - işsizliği yüzde 5 e düşürmek di. Eee şimdi ki ovp de hedefler noldu.. Hepsinin yarısı. Bu zamana kadar bu adama oy verenler suça ve başarısızlığa ortaktır.
    Yeniden diriliş, şahlanış,...

Bir isim uydur işte :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6. Çok zorlu piyasa oluyor yemekci abey, alımların hızlanmasını beklediğimiz bir noktada yataya sarıyor, cuma yutan bar atıyor, ayu formasyonu diyorsun bugün GAP ile açıp yatay bekletiyor.

Bugun tahvil de yukarı göz kırpma var o da dikkatimi çekti.

Xleş kendi dünyasında toparladı kalktı gidiyor 2 3 kağıdım tavan / 1 2 kademe gördü verdim başka kağıda geçtim xles tarafı olmasa vallahi bu bist30 çekilmez neymiş ya ne kastın gideceksen kalk yürü düşeceksin düş zıbar.

Bu kasmanın sebebini de açıklıyorum: çok fazla yerli sistem ile oynayan algo trader çıktı. Sistemler alındı satıldı bunlar ağırlıklı trend takip ve kısmen scalp sistemler. Palayı rahatsız edecek ölçüde hacim yapıp para kazandılar diye düşünüyorum çünkü binlerce kullanıcı var.

Su an sistemleri çarpıyor yani kısacası.

Ertesi gün GAP tahmin edenin kazandığı edemeyenin sabah zarari edip toplama şansı dahi bulamadığı saçma sapan bir piyasa. Gerçek yabancı olsa bu olamaz diye düşünüyorum. Enteresan işler. Neyse çok konuştum.
     Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    cuma günü kırmızıya dönen
    saatlik viop ve x30 renko barlar
    henüz yeşile dönemedi

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Çok zorlu piyasa oluyor yemekci abey, alımların hızlanmasını beklediğimiz bir noktada yataya sarıyor, cuma yutan bar atıyor, ayu formasyonu diyorsun bugün GAP ile açıp yatay bekletiyor.

Bugun tahvil de yukarı göz kırpma var o da dikkatimi çekti.

Xleş kendi dünyasında toparladı kalktı gidiyor 2 3 kağıdım tavan / 1 2 kademe gördü verdim başka kağıda geçtim xles tarafı olmasa vallahi bu bist30 çekilmez neymiş ya ne kastın gideceksen kalk yürü düşeceksin düş zıbar.

Bu kasmanın sebebini de açıklıyorum: çok fazla yerli sistem ile oynayan algo trader çıktı. Sistemler alındı satıldı bunlar ağırlıklı trend takip ve kısmen scalp sistemler. Palayı rahatsız edecek ölçüde hacim yapıp para kazandılar diye düşünüyorum çünkü binlerce kullanıcı var.

Su an sistemleri çarpıyor yani kısacası.

Ertesi gün GAP tahmin edenin kazandığı edemeyenin sabah zarari edip toplama şansı dahi bulamadığı saçma sapan bir piyasa. Gerçek yabancı olsa bu olamaz diye düşünüyorum. Enteresan işler. Neyse çok konuştum.

Bir arada aynı şeyi akşam seansında yapıyordu . Kontrartları akşamdan topluyordu.

8. Benim sadık yarim gara xleş tir svg. Abrek14. Koyun işine giremedik buradan ekmek yiyoruz işte 3 5. Ama esas hareketi hala burada (x30) bekliyorum, ünlü ve şürekası bakalim nasıl bir plan içindeler.
     Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku
    Bir arada aynı şeyi akşam seansında yapıyordu . Kontrartları akşamdan topluyordu.

Sayfa 205/1004 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •