Sayfa 209/1312 İlkİlk ... 1091591992072082092102112192593097091209 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. Bankadan bir konut almaya niyetlendim. Ancak banka evin dolu mu yoksa boş mu olduğunu bilmediğini, sistemlerinde işgalcili (kiracı yada mal sahibi oturuyor) diye gözüktüğünü, almak istiyorsam bu haliyle satın alabileceğimi söylüyor.

Evin bulunduğu yer bir site, hangi blokta olduğu belli, daire kapı numarasıda var elimde ancak site yönetimi de haklı gerekçelerle dairenin boş mu yoksa dolu mu olduğunu söylemiyor.

Satın alırsam maruz kalacağım riskleri kestiremiyorum. Bu şekilde bir konut alımı yapan oldu mu aranızda ?

2. Kiracı varsa, kiracıyı çıkartmak hukuki yollar var ama uzun sürer.
    Ev sahibi varsa daha ciddi sorun. Başınızı ağrıtacak birçok sorun yaratabilir

Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    Bankadan bir konut almaya niyetlendim. Ancak banka evin dolu mu yoksa boş mu olduğunu bilmediğini, sistemlerinde işgalcili (kiracı yada mal sahibi oturuyor) diye gözüktüğünü, almak istiyorsam bu haliyle satın alabileceğimi söylüyor.

Evin bulunduğu yer bir site, hangi blokta olduğu belli, daire kapı numarasıda var elimde ancak site yönetimi de haklı gerekçelerle dairenin boş mu yoksa dolu mu olduğunu söylemiyor.

Satın alırsam maruz kalacağım riskleri kestiremiyorum. Bu şekilde bir konut alımı yapan oldu mu aranızda ?

3. O daireye 2 lahmacun söyle sonra daireye giren yada giremeyen lahmacuncuyla site çıkışında konuş lahmacunlarida bu fikri veren bana yolla lahmacuncunun parasını ode...
     Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    Bankadan bir konut almaya niyetlendim. Ancak banka evin dolu mu yoksa boş mu olduğunu bilmediğini, sistemlerinde işgalcili (kiracı yada mal sahibi oturuyor) diye gözüktüğünü, almak istiyorsam bu haliyle satın alabileceğimi söylüyor.

"Başarı için ömürlerinin bir bölümünü bedel olarak ödemeyenler, başarısızlığın bedelini bir ömür boyu öderler."

4.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    O daireye 2 lahmacun söyle sonra daireye giren yada giremeyen lahmacuncuyla site çıkışında konuş lahmacunlarida bu fikri veren bana yolla lahmacuncunun parasını ode...

"Başarı için ömürlerinin bir bölümünü bedel olarak ödemeyenler, başarısızlığın bedelini bir ömür boyu öderler."
    sitelerde guvenlik diafon ile arayip siparisiniz mi var diyor ,yok dediklerinde gecmis olsun gitti 2 lahmacun

en kotu 1 demet cicek alir gider kimden geldigini bilmediklerinden ad soyad numara dogrulayinca gelsin diyebilirler.

cicege de bosatltmazsaniz evi sittim belanizi yazar olur biter

5. E işte telefonla birini ararsa var birileri hem siteden siteye değişiyor ama çiçek mantıklı en azından bana gelene kadar bozulmaz ;)

Ama çiçek eve girerse ev ahalisinin ilişkisi bozulabilir.

Bak çiçeğe merhaba yeni ev sahibiniz böyle bir jest yaptım size yazarsın ;)

6. Görmeden ev mi alınır yahu!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7. Şaka bir yana bende aynı şeyi düşünüyorum. Ama bankadan gerçekten çok ama çok ucuzsa içini en kötüyü düşünerek alıyorsan olabilir belki.

Ama ben açıkçası almam..
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Görmeden ev mi alınır yahu!

8. bankadan hacizli ev satin alan hisse net uyesi ev sahibi tarafindan olduruldu asdasdsd

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...ruldu-6579772/

Sayfa 209/1312 İlkİlk ... 1091591992072082092102112192593097091209 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •