Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 207/1004 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Uyarayım..bende spotta yok yalnız gene girerim..
    Pegasus ile aynı duruma benziyor..
    Bende senin gibiydim..
    Dikkat et hacım..
    O Zaman da uyumsuzluk vs her b*k vardı..
    En büyük yenilgimdir..
    5.5 yıllık sasa kazancım bile bu kadar etki yaratmadı bende
     Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Çok pis bir cisim yaklaşıyor, Yön aşağı ama bunlar hile yapıyor. Şelale modunu açıyorum. Ama bunlar sürdükçe vurdum sürdükçe vurdum 43,24 Maliyet oldu ama göstergede acı var. endexteki kazancı bile aldı Sadece endexle işlem yapsam çok güzel kazanacaktım. 2 Vakte kadar bu toaso aldıgının misilini vermezse hiç bir hiseye dokunmayacam .
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Gardaşssssss 147,400 gapamis borsada brj cisim neye göre yaklaşıyor bedava eğitim verir misiniz buz gibi breakout ahhahhahahahaha

3. Okullar açıldı. Turizm ile Hintlilerin komşusu Afganlılar ile kaç ay dayanırız.

4.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    ..
    Saat 16:30'da ABD açılır açılmaz REVERSE SHORT olduk...

P.tesi kaçamazsan yanarsın...

Sabah başlayıp akşama kadar verecekler küsküyü...

Dost tavsiyesi...
    sabahtan akşama kadar küsküymüş

yarına kaldı küskü işi.. gerçi yarın artı açılış olursa satış beklerim ben de, bugün artı yazan bankalar ile zayıf kalan thy ve tuprs satış yiyebilir gibi yarın.. lakin eregl-tcell-petkm ile piyasa dengelenebilir yine de.. yani 2 ileri 1 geri temposu devam eder

usd/try ise hiç de yukarı yapar gibi değil, short pozisyonu fulleyemediğimizle kaldık, hiç hoşuma gitmedi bu

5. Ben bu kadar aptal bir ralli görmedim. Para kazanıyorum ama nasıl kazandığımı kesinlikle anlamadım. Yapı kredi ye bak mesela hareketi saçma sapan anlamsız. GAP i bil kazan piyasası oldu. Tupras mesela alım bekliyordum yok. Amafiyat da düşmüyor. Anlamsız değişik bir ortam sağlam bi düşse rahatlayacak sanki. Hazır karda iken cort a mi geçsek diyorum son 9 dakika
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    sabahtan akşama kadar küsküymüş

yarına kaldı küskü işi.. gerçi yarın artı açılış olursa satış beklerim ben de, bugün artı yazan bankalar ile zayıf kalan thy ve tuprs satış yiyebilir gibi yarın.. lakin eregl-tcell-petkm ile piyasa dengelenebilir yine de.. yani 2 ileri 1 geri temposu devam eder

usd/try ise hiç de yukarı yapar gibi değil, short pozisyonu fulleyemediğimizle kaldık, hiç hoşuma gitmedi bu
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. nasda q vadeli fib time zone yarın değişiyor son iki değişimde düzeltme gelmiş acaba yarında düzeltme başlar mı ? züğürt tesellisi buna kısa açmıştım maliyet 15400 elimde tek kalan fx pozisyonu birde vob da garanti var 09 21 vadeli onu uyuzluk olsun diye kapatmıycam 100 tane zaten bendede vadeler bitmez pala elbet düşersin elime

7. Birde bu xleş le ilgili bişey söyleyeyim hafta sonu golden cross bakmıştım . Hürgaz çıkmıştı kim uğraşacak şimdi hürgaz la dedim bugun %7 yapmış acaba 30 dışı kağıtta mı baksam ?

8. dax vadeli burdada yine fib time zone a giriliyor yine son birkaç zone da hafifde olsa düzeltmeler olmuş bugun %1 e yakın yukarı yaptı bollinger bant iyice daralmış hatta bugunku yükselişi bandın altından en üste yaklaşmış burda 15720-16000 alım satım için denenebilir 16000 sat 15720 al gibi

Sayfa 207/1004 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •