Originally Posted by ayhan53 adını bi küçük bi büyük niye aldın ... Caps lock aç kapa derdi bana, ünlü biri
Her şey sudan meydana gelmiştir. Thales
Originally Posted by antiseptik başkanım bana da kıyak yapacak mısın daha sorumlu olacağım kusura bakma sen ne yaptın
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 sen ne yaptın Listeye yazmadım
Originally Posted by ınferno caps lock aç kapa derdi bana, [ı]ünlü[/ı] biri ne adlar var yazana kadar tek tek dönüp bakıyom harf rakam imla işaretleri görende herif nik değilde kasaya şifre almış sanacak O ADLA BİDE LİNKE YAZMAMIŞ OLDUMU TAHMİNİ AL BAŞINA BELAYI
Originally Posted by antiseptik listeye yazmadım sıranı bekleyecen daha 701 inci mesajdayım.
Originally Posted by ayhan53 sıranı bekleyecen daha 701 inci mesajdayım. Ben süre geçti sanmıştım, hallettim
iyi haftalar bolşanslar katılımcı sayısı 200+ maşallah başganım ve 2ileri1geri kolay gelsin.
Originally Posted by gaysarorak Sayfayı ve yarışmayı yürütmeye çalışan arkadaşlara Allah sabır versin.... Bazı Tercihler -ısrarla tekrarlanan- yarışma kurallarına rağmen akla ziyan... hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi tam 40 dakikadır hem ben hem 2ileri1geri uğraşıyoruz
Forum Rules
Yer İmleri