Süresiz olarak yasaklandı ..
Süresiz olarak yasaklandı ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Şimdi normal şartlarda; bizim koçari her başlıkta, ama her başlıkta istenmeyen adam ilan edilir.
Niye?
sor abi niye diye..
Çünkü o normal olanı söylüyor. Gördüğünü, yani bilanço falan filan neyse işte orada olanı. Dolayısıyla başlıklarda hep kötü adam oluyor. Aslında pamuk kalpli biri. Yani öyledir diye umuyor ve düşünüyorum. O yüzden zırt pırt birileri şikayet ediyor. Aslında söyledikleri şeyler doğru. Ama.
İşte bu işin aması var ya . O yüzden. Zırt pırt nick değişip geliyor. Sanırım o da bıktı artık. değişik şeyler deniyor.
edit : MedwiG başkan gelmiş , yazmış, görmedim
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Ne kadar baskı kurarlarsa kursunlar, ne kadar tuzak kurarlarsa kursunlar, ok yaydan çıktı bir kere. Geri dönüşü yok...!!!
Bunlar son düşüşler, artık yakın bir gelecekte yeni zirvelerden konuşuyor olacağız...
Bunu Osilatöre bakınca rahatça söyleyebiliyorum...
Az kaldı, biraz daha sabır...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Nedense içimde garip bir huzur var. Sanki böyle düşüyormuşuz da düşmeyecekmişiz gibi.
Sanki burdan 1-2 güne onay alacakmışız gibi. Bu her zaman olan bi şey değil. Garip bi huzur var. Yoksa ılık ılık ensemizden akan terin getirdiği rehavet mi bilemedim. Hayrolsun bakalım. Umarım duş almamıza sebep olacak gelişmeler olmaz.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Hayırlı Cumalar...![]()
Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...
Yer İmleri