Sayfa 16/1002 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Saray ehli bankalara bireysel tüketici kredisi vermeyin enflasyon kontrolden çıkıyor demişler ama bankalar düşük risk gruplarına vermeye devam edeceğiz demişler....Walla ertelenmiş ihtiyaçlar ve pandemi dönemi borçların çevrilmesi için bu krediler faizi yüksekte olsa gerekli...Eğer saray ekibinin isteği olsaydı pandemide borçlanan ve borcu çevirmekte zorlanan esnaf nalları dikerdi....

Neyse o esnaf geçmişte nasılda koyduk diyordu....Şimdi kim kime koyuyormuş

2.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Dostum ciddi soruyorum tamamlayıcı sigorta dediğin şu özel sağlık sigortaları mı?
    Onlar çok pahalı.
    Envai çeşit şart var.
    Bir ara bakmıştım ama sonra dedim değmez.
    Hayır özel sağlık başka
    Özel sağlık kişi başı 5-6 bin tl. En lux hastaneye de gidebiliyorsunuz onda

Tamamlayıcı ise misal medicalpark, medicana, bazı acıbademler, istinye üni , medipol üni ve hastanelere sadece 15 tl katkı payı ödeyerek tüm işlemlerinizi ücretsiz yapılmasını sağlayan bir sistem.
    Tamamlayıcı ile özel arasında ki en büyük farkta o birkaç lux hastane zaten. Amerikan hastanesi vb tamamlayıcıda yok.

Tamamlayıcıyı yıllık 3 kişi 4500 e yaptırdım en son.

Rahat bi yıllık 15.000 tl lik kullanımımda oluyor nerdeyse.
    En son hanımın eli misal yaralandı mutfakta dikişler vs 4000 tl dediler 15 lira verip çıktım.

Tamamlayıcının en önemli hususu sigorta öncesi hastalıkları karşılamaması ancak bizde karşıladı, hiç sorun yaşamadık onaylarda. Allianz bu konuda en iyisi.

Birde tamamlayıcıda ilk 3 sene büyük hastalık çıkarsa veya çok kullanım olursa ömür boyu yenileme olayını kapatıyorlar. ( otomobillerde pert arabayı kasko yapmamak gibi düşünün ) İlk 3 sene çok kullanmamak önemli.

Bu yüzden tss yi sağlık iyiyken ve yaşlanmadan yaptırmak çok çok önemli.

Erdoğan 19-22 eylül arasında abd'yi ziyaret edecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Hayır özel sağlık başka
    Özel sağlık kişi başı 5-6 bin tl. En lux hastaneye de gidebiliyorsunuz onda

Tamamlayıcı ise misal medicalpark, medicana, bazı acıbademler, istinye üni , medipol üni ve hastanelere sadece 15 tl katkı payı ödeyerek tüm işlemlerinizi ücretsiz yapılmasını sağlayan bir sistem.
    Tamamlayıcı ile özel arasında ki en büyük farkta o birkaç lux hastane zaten. Amerikan hastanesi vb tamamlayıcıda yok.

Tamamlayıcıyı yıllık 3 kişi 4500 e yaptırdım en son.

Rahat bi yıllık 15.000 tl lik kullanımımda oluyor nerdeyse.
    En son hanımın eli misal yaralandı mutfakta dikişler vs 4000 tl dediler 15 lira verip çıktım.

Tamamlayıcının en önemli hususu sigorta öncesi hastalıkları karşılamaması ancak bizde karşıladı, hiç sorun yaşamadık onaylarda. Allianz bu konuda en iyisi.

Birde tamamlayıcıda ilk 3 sene büyük hastalık çıkarsa veya çok kullanım olursa ömür boyu yenileme olayını kapatıyorlar. ( otomobillerde pert arabayı kasko yapmamak gibi düşünün ) İlk 3 sene çok kullanmamak önemli.

Bu yüzden tss yi sağlık iyiyken ve yaşlanmadan yaptırmak çok çok önemli.
    Dostum sağ ol.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sağlık Bakani : Salgınla mücadele sürecimiz açısından simge bir gün! 18:00’DA, rutin seyrin dışında bir konuşmayla huzurlarınızda olacağım. Gündeminizdeki konular, başlıklarımız arasında. 18:00’da buluşmak üzere.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Barış Terkoğlu yazdı: Devlet Bahçeli nin 17-25 geçmişi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...ecmisi-1867401

Hedefi hep 12 den vurur efsane hocamız o yüzden tek gözle nişan alıp ateş ediyor.

Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Adam sniper gibi grafiklere bile tek gözü kapayıp bakıyor.
    Eeee mikrofon kocaman olunca doğal.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 16/1002 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •